x
Hoe kunnen wij je helpen?

Stel gerust je vragen via de chat of telefoon

070 / 233 906 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u
Zaterdag van 9u-18u
Zondag van 10u-22u

Uitgebreid aanbod

Op vliegreis met Neckermann? Dat is zorgeloos genieten. Jij kiest je droombestemming. Neckermann reserveert je vlucht en je hotel. Van populaire zonbestemmingen tot verre landen. In ons aanbod vind je gegarandeerd wat je zoekt. Neckermann? Expert in vliegreizen: goedkoop en gemakkelijk!

Vliegen zonder zorgen

Reserveer je een vliegvakantie? Dan garanderen we jou een aangename en veilige trip. Zowel met onze eigen luchtvaartmaatschappij als met andere betrouwbare maatschappijen.

Bij aankomst op je vakantiebestemming staat een bus je op te wachten. Die brengt je tot aan de deur van je hotel. Van de Dominicaanse Republiek tot Tenerife. En van Griekenland tot Sri Lanka.

De laagste prijs

Met Neckermann reis je altijd tegen de laagste prijs. Vind je – bij een Belgische touroperator – een gelijkaardige vakantie voor minder geld? Dan betaalt Neckermann jou het verschil terug. En krijg je er zelfs nog een voucher van 100 euro bovenop. Onze vliegreizen? Goedkoop natuurlijk!

Reserveer nu

Klaar voor onze vliegreizen, goedkoop en tot in de puntjes geregeld? Bekijk dan ons aanbod en reserveer nog vandaag de reis van uw dromen.

Bekijk ons aanbod

Interessante vakanties op een rijtje:

Sol Parc

Sol Parc

7 nacht(en)

Vanaf

€ 267

/persoon

Sol Parc
Letsos

Letsos

7 nacht(en)

Vanaf

€ 272

/persoon

Letsos
Oudaya

Oudaya

7 nacht(en)

Vanaf

€ 272

/persoon

Oudaya

Al onze last minutes »

Al onze last minutes »