Contact
Hoe kunnen wij je helpen?

070 / 233 906 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u
Zaterdag van 9u-18u
Zondag van 10u-22u

x
?

vakantie in Frankrijk

  • Bourgondisch tafelen in een pittoresk decor
  • Ongerepte natuur
  • Zorgeloos genieten
  • Mét laagsteprijsgarantie!
Bekijk het aanbod

Frankrijk tegen de laagste prijs

Frankrijk voor levensgenieters

Frankrijk is hét favoriete vakantieland van de Belg. Het land van ‘du vin, du pain et du Boursin’ is zó veelzijdig dat je ogen en tijd tekort komt tijdens je vakantie in Frankrijk. Zin om te flaneren langs de Côte d’Azur of snuif je liever de lavendelgeur van de Provence op? Waag je je aan een wandeltocht door de malse alpenweiden, loop je graag door de romantische straten van het hippe Parijs of ga je eerder de romantische tour op aan de boorden van de Loire? Een reis naar Frankrijk biedt voor elk wat wils!

Laat je smaakpapillen verwennen

Belgen zijn Bourgondiërs, maar Fransen nog meer. Een glas rode Bordeauxwijn op een terras aan de Atlantische kust, een heerlijke tartiflette van Reblochon kaas in een alpenhut, de smaak van een romige crème brulée, een dampende bouillabaisse in de haven van Marseille of een knapperige croissant bij het ochtendgloren. Elke Franse regio heeft zijn specialiteit. Net dat maakt het interessant tijdens een vakantie naar Frankrijk.

Prachtige hoofdstad Parijs

De veelzijdigheid van Frankrijk weerspiegelt zich in haar hoofdstad. Parijs, de lichtstad aan de Seine, tovert een lach op ieders gezicht en mag niet ontbreken tijdens jouw vakantie naar Frankrijk. Cultuurliefhebbers doen zich te buiten aan tientallen musea zoals het Louvre of Musée d’Orsay, natuurliefhebbers wandelen door de verschillende stadsparken zoals Jardin de Luxembourg, en liefhebbers van de betere Franse gastronomie laten zich verleiden door heerlijke Franse lekkernijen in idyllische restaurants. Tijdens je reis naar Parijs ontdek je de ziel van Frankrijk.

Gezinsvakantie naar Zuid-Frankrijk

Frankrijk is dé ideale bestemming voor een gezinsvakantie met de wagen. Na een dag rijden ben je al in Zuid-Frankrijk. De natuur nodigt uit tot prachtige wandelingen, de steden bieden voldoende culturele activiteiten en de stranden in Zuid-Frankrijk zijn hét ideale terrein voor spelende kinderen. Een vakantie in Frankrijk, dat is La douce France op haar best!

 

Bekijk het aanbod

 

 

Belangrijke informatie voor wie met de auto naar Frankrijk gaat:

Voertuigen die in de Franse steden (Parijs incl.) rondrijden dienen voortaan een ecovignet te dragen. Auto's die niet ingeschreven staan in Frankrijk moeten ook voorzien zijn van deze ecologische Crit'Air-sticker. Wij raden u aan deze sticker aan te kopen indien u door Frankrijk zal reizen met de wagen. Ook als u op doorreis naar andere bestemmingen zoals Italië, Spanje of Zwitserland een Franse stad binnenrijdt, kan u deze sticker nodig hebben.

- Elke stad is vrij om zelf milieuzones in te stellen. Zij bepalen zelf wanneer/welke categorieën in deze zones toegang krijgen (i.f.v. langdurige luchtvervuiling).

- Op dit ogenblik is het vignet reeds verplicht voor Parijs, Lyon, Grenoble en Lille.

- Kostprijs vignet: € 4,80.

- Het aankopen van een vignet is énkel mogelijk via de officiële website, de betaling dient uitgevoerd te worden met een kredietkaart.

- Het ticket kan niet ter plaatse gekocht worden.

- Het vignet is verbonden aan het voertuig (verschillende categorieën, zie officiële website) en blijft geldig zolang het voertuig ingeschreven staat.

- De boetes voor het rijden in een milieuzone zonder vignet kunnen variëren van € 68 tot € 135.

Aanbiedingen

Hotel Du Parc Alsace

Hotel Du Parc Alsace

Frankrijk

Elzas

7 nacht(en)

€ 539

€ 262

/persoon

Hotel Du Parc Alsace
Tot
-51%
Hotel Des Vosges

Hotel Des Vosges

Frankrijk

Elzas

7 nacht(en)

€ 504

€ 260

/persoon

Hotel Des Vosges
Tot
-48%
Hotel Amirauté

Hotel Amirauté

Frankrijk

Normandië

7 nacht(en)

€ 721

€ 309

/persoon

Hotel Amirauté
Tot
-57%
Mediterranee

Mediterranee

Frankrijk

Lourdes

7 nacht(en)

€ 560

€ 290

/persoon

Mediterranee
Tot
-48%
Hotel Villa Borghese

Hotel Villa Borghese

Frankrijk

Provence

7 nacht(en)

€ 588

€ 320

/persoon

Hotel Villa Borghese
Tot
-46%