Contact
Hoe kunnen wij je helpen?

070 / 233 906 (€0,30 /min)
Ma-vrij: 8u-22u
Zat-zon: 9u30-22u
Feestdagen: 9u30-17u

x
?

Boek je skimateriaal, skiles en skipas online en geniet van tal van voordelen!

De sneeuw, de bergen, de adrenaline,...niets is zo leuk als het plannen van je wintersportvakantie. Bij Neckermann vind je niet enkel de leukste wintersporthotels, je kan ook vooraf skimateriaal, skiles en skipas boeken tegen voordelige tarieven. Geen gesleur, geen wachttijden, geen stress,...Kortom, bij Neckermann start je wintersportvakantie! 

Heb je een hotel gekozen, dan zie je aan de icoontjes welke Ski Service je kan bijboeken: skimateriaal, skipas of skilessen

Hoe boek je dit online? Boek je een hotel, dan zie je in de 2de stap 'Ski Services' staan. Selecteer de skipas, skiles of het skimateriaal van je keuze en vink vervolgens de naam aan van de persoon voor wie je dit boekt. Herhaal deze actie tot je voor iedereen een skipas, skiles of het materiaal hebt bijgeboekt.

1) Boek je skipas online

Boek je een hotel in Frankrijk of Zwitserland met dit logo, dan kan je direct je skipas aanvragen. Je krijgt bij de reservatie een voucher. Je geeft de voucher af aan het loket van de liftmaatschappij en in ruil krijg je een skipas. 

Waarom een skipas online boeken:

 • Tot 64 euro goedkoper dan ter plaatse
 • Geen cash geld nodig bij het afhalen van je skipas aan het loket

- UNIEKE PROMO: 25% vroegboekkorting op de skipas Jungfrau of Grindelwald Wengen bij boeking vóór 31/10/2018 van een verblijf in Grindelwald, Wengen of Wilderswil.

Bekijk hier alle hotels met optie 'skipas' Hoe boek je een skipas?

2) Boek je skimateriaal online

Boek je een hotel met dit icoon, dan kan je direct je skimateriaal voordelig bijboeken. Je kunt een volledig pakket huren van ski's / snowboard + schoenen + stokken of enkel ski / snowboard.

Waarom skimateriaal online boeken:

 • Tot 50% goedkoper dan ter plaatse
 • Je mag het materiaal gratis 1 dag langer gebruiken (6+1)
 • Voor kinderen t.e.m. 14 jaar is het materiaal gratis, per betalende volwassene
 • Er is meer ruimte voor bagage in de koffer van je wagen

OPGELET: voor de kids die gratis skimateriaal wensen (bij volbetalende volw.), dien je nogmaals hetzelfde skimateriaal te boeken met vermelding van de leeftijd van het kind. Bv. papa boekt skipakket Evolution > 14y, dan dient dit 2 keer geboekt te worden waarbij voor de 2de pers. de leeftijd van ’t kind wordt geboekt. Enkel op die manier bekomt men het gratis skimateriaal aangepast voor kids. Enkel voor betalende kids dient effectief het materiaal van de kids geboekt te worden.

Bekijk hier alle hotels met optie 'skimateriaal' Meer info over skimateriaal boeken

3) Boek je skiles online

Boek je een hotel in Frankrijk met dit icoon, dan kan je direct je skiles voordelig bijboeken. Je kiest in welke taal je de lessen wil volgen en op welk niveau. Er zijn skiklassen voor kinderen en voor volwassenen.

Waarom skiles online boeken:

 • Skiklassen zijn vlug volzet, zeker in het hoogseizoen
 • Je plaats is gegarandeerd in de door jou gekozen skiklas
 • In 3 skischolen bieden we je de mogelijkheid om Nederlandstalige skilessen te volgen
Bekijk hier alle hotels met optie 'skiles' Hoe skilessen bijboeken?

4) Neckermann skigarantie

Voor verblijven tussen 22/12/2018 en 13/04/2019

Inbegrepen in de prijs van je Neckermann skivakantie bij alle accommodaties aangeduid met dit logo

Indien minder dan 33% van de skiliften functioneren, kun je tussen 15 en 8 dagen voor vertrek gratis omboeken naar een ander skigebied en/of naar een andere vertrekdatum. De prijs wordt aangepast aan de nieuw gekozen accommodatie en/of de nieuwe vertrekdatum.

Deze garantie geldt voor alle accommodaties aangeduid met het logo. Ze zijn gelegen in een skigebied met bergtoppen van minimaal 2300 m. Dit enkel voor verblijven die voorzien zijn tussen 22/12/2018 (vertrekdatum) en 13/04/2019 (terugkeerdatum).

Gebruik de website Skiinfo.be als referentie. Daar kan je de actuele weerstoestand bekijken (hoeveelheid sneeuw, aantal skiliften in werking e.d.).

Bekijk alle skivakanties met skigarantie

Werkwijze skigarantie

 1. Check of je accommodatie het logo ‘SKIGARANTIE’ heeft.

 2. Skiinfo.be om de actuele weerstoestand te bekijken (hoeveelheid sneeuw, aantal skiliften in werking e.d.). Deze site is onze referentie.

 3. Wanneer minder dan 33% van de skiliften functioneren, kan je beroep doen op de Neckermann skigarantie. Deze is enkel geldig op het skigebied en dus niet op het lokale skioord. Bijvoorbeeld: de skigarantie geldt dus niet voor skipistes/skiliften in Finkenberg alleen, maar voor skipistes/skiliften van Zillertal 3000. De skigarantie kan enkel ingeroepen worden tijdens de officiële openingsperiode van het skigebied.

 4. Ga tussen 15 en 8 dagen voor je vertrek op zoek naar een alternatief in het Neckermann Wintersportaanbod.

 5. Indien je alternatief online beschikbaar is, stuur je een e-mail naar ski-garantie@neckermann.be met je nieuwe keuze.
  Wanneer de skigarantie van toepassing is, kan je kosteloos omboeken (afhankelijk van beschikbaarheid) naar een ander skigebied en/of een andere vertrekdatum. Je betaalt wel het verschil indien de nieuw gekozen accommodatie en/of de nieuwe vertrekdatum duurder is dan je oorspronkelijk geboekte vakantie.