ibis Praha Mala Strana

  1. Tsjechische Republiek
  2. regio Praag
  3. Praag
  • ibis Praha Mala Strana
  • 14 foto's

Dit stadshotel is gelegen in het stadscentrum, naast het winkelcentrum Nový Smíchov en op slechts 150 meter van het tram- en metrostation Andel. Bioscopen, uitgaansgelegenheden, bars, restaurants en de bus- en treinstations kunnen in de buurt worden gevonden. De belangrijkste toeristische attracties liggen op loopafstand (de Karelsbrug ligt bijvoorbeeld op slechts 20 minuten afstand). Het Oudestad

Over ibis Praha Mala Strana

Ligging

Dit stadshotel is gelegen in het stadscentrum, naast het winkelcentrum Nový Smíchov en op slechts 150 meter van het tram- en metrostation Andel. Bioscopen, uitgaansgelegenheden, bars, restaurants en de bus- en treinstations kunnen in de buurt worden gevonden. De belangrijkste toeristische attracties liggen op loopafstand (de Karelsbrug ligt bijvoorbeeld op slechts 20 minuten afstand). Het Oudestadsplein, het kasteel van Praag, het Wenceslasplein en de Joodse Wijk liggen allemaal op ongeveer 4 km afstand. De luchthaven Praag is 15 kilometer van het hotel.

Hotelfaciliteiten

Het hotel biedt op 6 verdiepingen 225 eenpersoons- en 225 tweepersoonskamers die met 3 liften bereikbaar zijn. Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. De gasten van het hotel kunnen van een bagagedepot, een kluis, een wisselkantoor, een geldautomaat, een medische dienst, een transferservice, een wasservice, 3 conferentieruimtes, een businesscenter en een rookzone gebruikmaken. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet. De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. Het verblijf beschikt over een aantal voor gehandicapten toegankelijke voorzieningen. Rolstoelvriendelijke faciliteiten zijn beschikbaar. Een supermarkt en andere winkels zijn voorhanden om heerlijk te winkelen of te flaneren. De gasten die met de auto komen, kunnen in een garage (tegen toeslag) of op de parkeerplaats (tegen toeslag) parkeren. Er liggen dagbladen (gebruik tegen betaling).

Kamers

De kamers zijn uitgerust met een woonkamer, een keuken en een badkamer, bovendien zorgen airconditioning en een verwarming voor een goed luchtklimaat. De met vloerbedekking uitgeruste kamers beschikken over een tweepersoonsbed. Het is ook mogelijk om aparte slaapkamers te boeken. Extra bedden kunnen worden aangevraagd. Bovendien zijn een kluis, een minibar en een bureau beschikbaar. Voor vakantiecomfort zorgen een telefoon met directe buitenlijn, een tv met satelliet-/kabelontvangst, een radio en Wi-Fi (kosteloos). In de badkamer – uitgerust met een douche – vinden de gasten een föhn. Een zorgeloos verblijf voor gasten met een handicap garanderen rolstoelvriendelijke kamers met barrièrevrije badkamer. Het hotel beschikt over gezinskamers, 225 niet-rokerskamers en rokerskamers.

Sport/entertainment

Terwijl de ouders zich ontspannen, kunnen de kinderen aan een gezellig spelletjes- en entertainmentprogramma deelnemen. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126478

Eten en drinken

Een eetzaal, een ontbijtzaal, een koffiehuis en een bar behoren tot de culinaire faciliteiten. De gasten worden culinair verwend in het niet-rokersrestaurant met airconditioning en een apart gedeelte voor rokers. Het hotel biedt een overnachting incl. ontbijt, halfpension en volpension als boekingsmogelijkheid op het gebied van eten en drinken aan. Een uitgebreid ontbijtbuffet is gegarandeerd een goede start in de dag. In de middag is er keuze uit à la carte en menu, het avondeten wordt als à la carte geserveerd. Glutenvrije maaltijden en vegetarische gerechten worden op aanvraag bereid. Daarnaast stelt het verblijf snacks beschikbaar.

Creditcards

De volgende creditcards worden geaccepteerd: American Express, Visa, Diners Club en MasterCard.

Faciliteiten

  • Algemeen
    • rolstoeltoegankelijk
    • lift
    • garage
    • wasservice
    • internet
    • parkeerplaats
    • wisselkantoor
  • Restaurant & bar
    • café
  • Kamer
    • hotelkluis

Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook