Vakantie Zweden

Vakantie Zweden

Genieten in het land van de elfjes

Altijd al eens naar Scandinavië willen gaan? Dan biedt Zweden je een reis vol natuurschoon en magie!

Betoverende steden

In de Zweedse hoofdstad Stockholm kan je je niet vervelen. Midden in het sfeervolle oude centrum, waarvan de straten zijn aangelegd in keitjes, vind je niet alleen een aantal imposante kerken, maar ook Österlånggatan en Västerlånggatan, twee shoppingstraten waar je je helemaal kunt laten gaan! Ook de iets kleinere steden Göteborg en Malmö zijn een bezoekje meer dan waard.

Duizenden meren

Zweden is een land vol fantasie, waarin elfjes en betoverende wouden een hoofdrol opeisen. Het is dan ook het ideale land om ’s zomers te wandelen en te fietsen rond enkele van de 96.000 meren of om in de winter uit te waaien aan de honderden kilometers lange kust.

Zweedse keuken

Zweden zijn dol op vlees en vis. Deze producten combineren ze vaak met besjes en paddestoelen. Ook radjur (hert) en alg (eland) zijn ware delicatessen. Daarnaast vloeit de alcohol ook rijkelijk in Zweden. En voor een klein hongertje kan je altijd Köttbullar (vleesballetjes) bestellen.

Reserveer nu

Dompel je onder in een magisch land. Boek nu je voordelige vakantie in Zweden, en geniet van onze laagste prijsgarantie.
Last minute deals
Onze favorieten
Onze beste deals