Contact
Hoe kunnen wij je helpen?

070 / 233 906 (€0,30 /min)
Ma-vrij: 8u-22u
Zat-zon: 9u30-22u
Feestdagen: 9u30-17u

x
?

Navigateur non supporté

Neckermann.be ne soutient pas cette version de votre navigateur. Afin de surfer plus facilement sur notre site nous vous recommandons de télécharger la dernière version du navigateur.Non, merci

 

Je kan bij Belvilla kiezen uit meer dan 25.000 unieke vakantiehuizen in maar liefst 21 landen. Kies snel je favoriete bestemming en zoek het vakantiehuisje dat bij je past voor een heerlijke vakantie.

Ontdek het aanbod

Een vakantiehuisje in de natuur, een subtropisch zwemparadijs en tal van activiteiten. Beleef een zalige vakantie in één van de Center Parcs vakantieparken in België, Nederland, Frankrijk of Duitsland.

Ontdek het aanbod

Bij HomeAway kan je kiezen uit meer dan één miljoen vakantiehuizen en appartementen in 190 landen. Keuze genoeg! Ontdek snel het aanbod en beleef een prachtige vakantie.

Ontdek het aanbod

Hogenboom vakantieparken biedt je de keuze uit 28 parken met meer dan 100 accomodaties in Nederland en Duitsland. Geniet van een heerlijke vakantie in een bosrijke omgeving of aan het strand.

Ontdek het aanbod

Disclaimer:
Door deze Home & Away doorverwijsknop aan te klikken komt u terecht op de Nederlandse website van deze aanbieder en bent u niet langer op een Belgische (Neckermann) website.

Indien u ingaat op aanbiedingen van Home & Away gaat u met deze laatste een overeenkomst aan conform de voorwaarden van Home & Away en zijn deze onderworpen zijn aan de Nederlandse (consumenten)wetgeving.