Contact
Hoe kunnen wij je helpen?

070 / 233 906 (€0,30 /min)
Ma-vrij: 8u-22u
Zat-zon: 9u30-22u
Feestdagen: 9u30-17u

x
?

Navigateur non supporté

Neckermann.be ne soutient pas cette version de votre navigateur. Afin de surfer plus facilement sur notre site nous vous recommandons de télécharger la dernière version du navigateur.Non, merci

 

USA - Het Westen

Verover het Wilde Westen en dompel je onder in een unieke streek van goudzoekers, indianenreservaten, wereldberoemde metropolen en diverse verbluffende nationale parken (NP). De grote mythen van het Westen wachten je op en overtreffen je mooiste verwachtingen. Go West!

USA - Het Oosten

Het Oosten van de USA wordt gekenmerkt door cultureel hoogstaande wereldsteden zoals New York, Washington DC, Boston en Chicago, maar ook een overweldigende natuurpracht zoals de grillige kusten van Bar Harbor en de uitgestrekte weiden van de Amish. Stap in de voetsporen van de eerste Britse kolonisten en snuif de sfeer van de Amerikaanse revolutie op in Philadelphia. Het Oosten brengt een palet aan fraaie contrasten.

USA - Het Zuiden

The Deep South dompelt je onder in nostalgische steden met Victoriaanse gebouwen en leert je het hart van de soul, jazz, blues en country muziek kennen. Ontdek de oude nederzettingen en plantages langs de Mississippi in het gezelschap van de immer brandende zon. Lokt de roep van tropische temperaturen, parelwitte zandstranden en azuurblauwe wateren je ook?

canada

Wie denkt er niet meteen aan de roodbruine esdorens, diepgroene bossen, pittoreske vissersdorpjes, ongerepte natuurgebieden en bruisende wereldsteden. Het is een ideale streek om te onthaasten en in een ongedwongen tempo nieuwe horizonten te verkennen langs besneeuwde bergtoppen, heldere gletsjermeren, gigantische bossen, bergweiden, prachtige wegen en gezellige steden.

hawaii

Aloha! Welkom op de mooiste eilandengroep ter wereld in het hart van de Grote Oceaan. Heb je een rondreis door het Westen achter de rug en wil je daar een unieke strandvakantie aan vastkleven? Of heb je gewoon zin in een paradijslijk strandverblijf? Boek dan jouw strandvakantie op een of meerdere van de Hawaiiaanse eilanden en beleef er onvergetelijke tijden! Deze eilanden vormen door de prachtige natuur en het tropische klimaat een idyllische vakantiebestemming.

Bahama's

Deze archipel bestaat uit zo’n 700 eilanden, allen omringd door koraal. En perfect om te duiken. Durf jij de haaien te voederen? Wat een unieke en spectaculaire beleving! Hou je het toch liever droog? Ook boven water kan je heel wat dieren bewonderen. Dans op het ritme van de calypsomuziek en smul van gebakken krab. Bezoek tijdens je vakantie ook eens een strawmarket. Deze stromarkten zijn zeer typisch voor de Bahama’s. Zoals de naam al doet vermoeden, koop je er vooral strooien matten, hoeden of manden.

alaska

Reis in Alaska langs de hoogste bergen, de grootste gletsjers en de diepste fjorden. Dit bijzondere stukje Amerika voelt als een ontmoeting met Moeder Natuur in haar puurste vorm. Ontdek dit verafgelegen land met prachtige bossen, kleine dorpjes, goudmijnen, hondensleeën, mogelijkheden om walvissen en grizzlyberen te spotten.