Contact
Hoe kunnen wij je helpen?

070 / 233 906 (€0,30 /min)
Ma-vrij: 8u-22u
Zat-zon: 9u30-22u
Feestdagen: 9u30-17u

x
?

Navigateur non supporté

Neckermann.be ne soutient pas cette version de votre navigateur. Afin de surfer plus facilement sur notre site nous vous recommandons de télécharger la dernière version du navigateur.Non, merci
Vakantie Thailand

De Thaise hoofdstad Bangkok is de stad van de ‘wats’. Deze boeddhistische tempels kom je op de hoek van haast elke straat tegen. Daarnaast moet je zeker de smaragdgroene Boeddha gaan bewonderen. Deze toeristische topattractie vind je in de Wat Phra Kaew, een tempel binnen de muren van het fabelachtige koninklijk paleis. Bangkok is een zinderende stad!

In het noorden van Thailand ontdek je dit fantastische historische park, dat een belangrijke episode uit de Thaise geschiedenis vertelt. Je botst er onder meer op de ruïnes van de voormalige koningsstad Sukhothai. Naast een vestingmuur maak je er kennis met de restanten van een imposant paleis, tal van Boeddhabeelden en zesentwintig tempels die over de stad liggen verspreid.

Deze ‘Parel van het Zuiden’ is een van de populairste vakantie-eilanden in Thailand. Je kunt er heerlijk verpozen aan de lange en brede zandstranden. Je vindt er ook tal van klaterende watervallen, onder meer in het Khao Phra Thaeo National Park. Ga de zonsondergang bekijken in Laem Phrompthep en dompel je onder in het bruisende nachtleven van Patong Beach en Kata Beach.

Omwille van zijn ligging langs de belangrijke zijderoute was Chiang Mai van doorslaggevend belang voor de Thaise economie. Je vindt er een groot aantal bezienswaardigheden: mooie tempels, een gezellig stadspark en enkele oude stadspoorten. Bovendien ligt Chiang Mai in een vrijwel ongerept natuurgebied met vele watervallen. Rafters kunnen zich hier overgeven aan hun passie!

In Pattaya valt overdag en ’s nachts heel wat te beleven. Gezinnen met kinderen kunnen er terecht in een leuk waterpark en zeeaquarium of kunnen shoppen in tal van winkelcentra. Ook actieve vakantiegangers zullen genieten in Pattaya, want je kunt er naar hartenlust golfen, duiken, paardrijden en zelfs zweefvliegen. ’s Nachts gaat het dak er helemaal af in de vele bars en discotheken!

Ruik je zwavel en zie je heet water omhoog spuiten? Dan moet je wel in de buurt van natuurpark San Kamphaeng zijn. Deze natuurlijkje warmwaterbronnen of geisers produceren namelijk dampend water dat een helende werking zou hebben. Bezoek zeker het aanpalende onderzoekscentrum, waar ze je haarfijn uitleggen hoe de overheid energie opwekt uit het hete water. Heel interessant!

Deze ‘tempel van de liggende Boeddha’ is een van de vele boeddhistische tempels in Bangkok. Met zijn afmetingen van 46 meter lang en 15 meter hoog is het tevens een van de grootste in Thailand. Dat deze reusachtige Boeddha ook nog eens bedekt is in het mooiste bladgoud, maakt hem al helemaal de moeite waard om Wat Pho te bezoeken.