Contact
Hoe kunnen wij je helpen?

070 / 233 906 (€0,30 /min)
Ma-vrij: 8u-22u
Zat-zon: 9u30-22u
Feestdagen: 9u30-17u

x
?

Navigateur non supporté

Neckermann.be ne soutient pas cette version de votre navigateur. Afin de surfer plus facilement sur notre site nous vous recommandons de télécharger la dernière version du navigateur.Non, merci
Vakantie Canarische Eilanden

La Palma is een groen eiland met uitzonderlijke mooie landschappen en een prachtige veelheid aan kleuren. Niet voor niets wordt het ‘La Isla Bonita’ genoemd. De hemel in La Palma is prachtig, uitermate geschikt voor het observeren van sterren. Ga wandelen in de natuur of neem een verfrissende duik in het heldere water van de oceaan.

La Gomera is een natuurjuweel. Het eiland wacht je op om haar nationale park te ontdekken: een dichtbegroeid bos met een rijkdom aan fauna en flora, waaronder een bomenras dat op andere plaatsen van onze planeet al miljoenen jaren verdwenen is. Wandelaars en natuurliefhebbers komen op La Gomera ruimschoots aan hun trekken!

Lanzorote is hét eiland van de vulkanen. Je kan er volop van de zon, de natuur en de zuivere zeelucht genieten. Er zijn verschillende beschermde natuurgebieden, een nationaal park en ook een zeereservaat. Op de witte zandstranden aan het heldere zeewater kom je ongetwijfeld snel tot rust.

Shoppen in de hoofdstad, een museum bezoeken, plezier beleven in een themapark, wandelen in de mooie natuur die het eiland rijk is: Tenerife is een veelzijdig eiland vol contrasten dat je in je eentje, met je partner, met vrienden of met het hele gezin kan ontdekken. Boven dat alles rijst de vulkaan Teide, tevens de hoogste berg van Spanje.

Met een unieke verscheidenheid aan landschappen en microklimaten wordt Gran Canaria ook wel ‘een continent in het klein’ genoemd. Naast de prachtige natuur kan je op dit eiland kennis maken met het bruisende stadsleven van de hoofdstad, een van de steden met het beste klimaat ter wereld. Je vindt er alles wat je nodig hebt voor een afwisselende, ontspannende vakantie.

Uitgestrekte, maagdelijk witte stranden met helderblauw zeewater die je uitnodigen om te ontspannen en een duik te nemen: dát is Fuerteventura. Behalve zon, zee en strand kan je je er ook laten betoveren door de schitterende natuur, de verrassende landschappen en de uitgestrekte vlakten.

Met haar heldere water is El Hierro het mekka voor duikers. Duikliefhebbers van over de hele wereld zakken af naar dit Canarische Eiland om een van de mooiste zeebodems van de aarde te fotograferen. Hier kan je volledig ontspannen en tot rust komen in de mooie natuur.

De zeven Canarische Eilanden hebben een vulkanische oorsprong en worden beschouwd als een van de belangrijkste vulkaangebieden ter wereld. De laatste uitbarsting deed zich voor in 1971 op La Palma. De Teide, gelegen op Tenerife, is met zijn 3718 meter de hoogste berg van Spanje en de op twee na grootste vulkaan ter wereld.