Vakantie Rusland

Vakantie Rusland

In het land van de tsaar

Beren, vulkanen en duiken in Kamtchaka, Geschiedenis en cultuur in Sint-Petersburg en Cruisen op de Wolga en dobberen op het Bajkalmeer

Beleef het zelf

Een vakantie Rusland is altijd een adembenemende belevenis. Stap binnen in de pracht en praal van de oude Russische steden. Ga shoppen in de hipste boetieks van Sint-Petersburg.

fashion, fun en vodka

De 2 bekendste steden van Rusland zijn ongetwijfeld Moskou en St. Petersburg. Hier bevinden zich tal van winkels en modehuizen. De place to be dus voor echte fashionista's. Voor de fiestvierders is er ook goed nieuws, want ook het nachtleven gaat er wild aan toe. In het land van de vodka beleef je zeker een geslaagd feestje!

Ook prachtige natuur

Maar Rusland, da’s ook op ontdekking gaan in een van de grootste landen ter wereld. Uitgestrekte vlaktes, weidse meren, prachtige bergketens of net ontspannen aan de kust. Op vakantie in Rusland kan het allemaal.

Boek nu en ontdek het zelf

Ontdek zelf hoe veelzijdig een vakantie Rusland is. Boek vandaag nog online en vertrek aan de meest voordelige tarieven. Neckermann haalt nog meer vakantie uit je geld!
Last minute deals
Onze favorieten
Onze beste deals