Contact
Hoe kunnen wij je helpen?

070 / 233 906 (€0,30 /min)
Ma-vrij: 8u-22u
Zat-zon: 9u30-22u
Feestdagen: 9u30-17u

x
?

Navigateur non supporté

Neckermann.be ne soutient pas cette version de votre navigateur. Afin de surfer plus facilement sur notre site nous vous recommandons de télécharger la dernière version du navigateur.Non, merci

 

AUSTRALIË »

De woeste maar relaxte outback, de magie van Great Barrier Reef, iconische stranden, bruisende steden en lokale wijnen. Welcome to Australia. In het kosmopolitische Perth geniet je van een laid-back atmosfeer. Verlies je in de toffe straatjes van het hippe Melbourne en hou zeker wat tijd over voor Sydney met het iconische Opera House, de beroemde Harbour Bridge en het populaire Bondi Beach.

NIEUW-ZEELAND »

Gigantische fjorden, prachtige meren, weelderige bossen, ruige bergen... Nieuw-Zeeland is gewoon ontzettend mooi. In Auckland kan je de cultuur van de Maori ontdekken. Sportievelingen kunnen terecht in Queenstown. In Rotorua relax je dankzij de warmwaterbronnen en zwavelpoelen. Alles over Nieuw-Zeeland leer je in het Te Papa museum in Wellington.

DROOMEILANDEN

Het paradijs bevindt zich in de Stille Oceaan. Wuivende palmen, turquoise zeewater en parelwitte zandstranden zorgen voor droomvakanties met een vleugje exotisme. Bora Bora staat bekend als de parel van Frans-Polynesië met haar exotische stranden en mooie natuur. Het grootste eiland van Frans-Polynesië is Tahiti met haar zwarte stranden, woeste natuur en wilde golven. Of laat je bekoren door de prachtige Fiji-eilanden met hun droomstranden, jungles en koraalriffen.