Contact
Hoe kunnen wij je helpen?

070 / 233 906 (€0,30 /min)
Ma-vrij: 8u-22u
Zat-zon: 9u30-22u
Feestdagen: 9u30-17u

x
?

Navigateur non supporté

Neckermann.be ne soutient pas cette version de votre navigateur. Afin de surfer plus facilement sur notre site nous vous recommandons de télécharger la dernière version du navigateur.Non, merci

 

BRAZILIË »

Verwacht je in dit land aan witte zandstranden, groene regenwouden, levendige metropolen, heerlijke caipirinha’s en uitbundige fiestas. Je spot er ook. toekans, ara’s, brulapen, roze dolfijnen en zeeschildpadden. Rio de Janeiro trakteert je op de gouden stranden van Copacabana en Ipanema, groene bergen en een nachtleven gevuld met de zwoele beat van samba naast iconische trekpleisters zoals het Christusbeeld en de Suikerbroodberg.

MEXICO »

Met haar lange kustlijn met palmbomen, jungles en bruisende steden is Mexico een topbestemming. Verken er de oude Maya-tempels in de buurt van Cancun en Campeche en bewonder de onvervangbare kunstschatten van de Azteken in de buurt van Mexico-Stad. Honger? Burrito, enchilada, taco, tostada en tortilla staan op het menu met een glaasje tequila.

ARGENTINIË »

Op de grens van Argentinië ligt één van de drie grootste watervallen ter wereld, de verbazingwekkende Iguazú watervallen. Zet Patagonië zeker op je bucketlist. Van bergen tot gletsjers, van walvissen tot pinguïns, Patagonië betovert. Zwoele tango en hippe nachtclubs staan je te wachten in Buenos Aires. Deze bruisende stad is een spannende mix van vergane Europese glorie en typische Zuid-Amerikaanse passie.