Contact
Hoe kunnen wij je helpen?

070 / 233 906 (€0,30 /min)
Ma-vrij: 8u-22u
Zat-zon: 9u30-22u
Feestdagen: 9u30-17u

x
?

Navigateur non supporté

Neckermann.be ne soutient pas cette version de votre navigateur. Afin de surfer plus facilement sur notre site nous vous recommandons de télécharger la dernière version du navigateur.Non, merci
Vakantie Macedonië

Makpetrol

Macedonië, Macedonië, Struga

14 Dagen, All Inclusive
Hotel hoogtepunten
 • Rustig gelegen, kleinschalig hotel omringd door bossen
 • Directe toegang tot het strand via de tuin
 • Vanuit alle kamers geniet je van het zicht op het Meer van Ohrid

TripAdvisor Waardering van reizigers

Gebaseerd op 32 beoordelingen

Wat is er inbegrepen ?

 • Vlieg zo snel mogelijk naar je vakantiebestemming, zonder tussenstops. Met ons verlies je geen kostbare vakantietijd.
 • Handbagage is steeds inbegrepen in de prijs. Ruimbagage kan je naar wens toevoegen tijdens je reservatie.
 • Op vakantie kan je ons 24/7 bereiken. Jou een fantastische vakantie bezorgen is onze grootste prioriteit.
 • Je kunt met een gerust hart boeken, we zijn aangesloten bij ABTO (Association of Belgian Touroperators) en de Stichting Garantiefonds Reizen.
 • Wij willen dat je vakantie optimaal aan je wensen voldoet. Komt je hotel bij aankomst niet overeen met onze beschrijving, dan bieden we je een oplossing binnen de 24u. Mocht dit niet lukken, dan krijg je een vakantiebon ter waarde van 25% van je totale reissom of je neemt de eerstvolgende vlucht naar huis uit ons aanbod en krijgt de totale reissom terugbetaald.
 • Onze reisleiders ter plaatse staan klaar voor jou met interessante lokale tips, advies over je bestemming en over het organiseren van excursies of om het even welke andere vraag. Onze reisleiders bezoeken regelmatig een aantal van deze hotels. Indien je een reisleider wenst te zien tijdens je verblijf, dan doen we er alles aan om dit te regelen. Laat het ons weten. Je kan ons ook 24/7 bereiken per telefoon, SMS, e-mail en Whatsapp.
 • Onze Quality Managers houden de kwaliteit van onze hotels continu in de gaten zodat ze blijven voldoen aan onze hoge eisen. We werken nauw samen om zeker te zijn dat de kwaliteit, service en gastvrijheid beantwoorden aan je verwachtingen.

€ 1207

Ohridmeer

Een van de hoogtepunten tijdens je vakantie naar Macedonië is ongetwijfeld het Ohridmeer, een vier miljoen jaar oud meer waarin 200 inheemse diersoorten leven. Met een oppervlakte van circa 349 km² is het Ohridmeer een van de grootste meren van de Balkan. Dat dit meer – én de gelijknamige stad – een van de belangrijkste trekpleisters van het land is, is dan ook niet verwonderlijk. Een duik in het kristalheldere water, een wandeling door de geplaveide straatjes en een bezoek aan de schilderachtige kerkjes mogen dan ook niet ontbreken op jouw to-dolijst tijdens een vakantie naar Macedonië.

Bruisend nachtleven

Macedonië kent een bruisend nachtleven. Overdag slurp je nog aan je koffie, maar ’s avonds geniet je van traditionele muziek in tal van bars. Ook wereldberoemde dj’s hebben hun weg naar Macedonië gevonden en treden er op in de beste discotheken van Zuidoost-Europa. Fun, fun, fun tijdens je vakantie in Macedonië! 

Hoofdstad Skopje

Een samensmelting van Oost en West. Zo kan je de hoofdstad van Macedonië het best omschrijven. Tijdens je vakantie in Macedonië vind je in het historische centrum van de hoofdstad een combinatie van communistische souvenirs en westerse invloeden. De Stenen Brug, gebouwd in de 15de eeuw in Ottomaanse stijl, verbindt het oude gedeelte van de stad met het nieuwe gedeelte. 

Boek nu je reis naar Macedonië

Leg je zonnebril al maar klaar en boek vandaag nog je vakantie naar Macedonië. Met Neckermann reserveer je gemakkelijk je vlucht en hotel, online en super voordelig. Neckermann garandeert je de laagste prijs.

Ontdek het aanbod

WEER & KLIMAAT

Macedonië kent een gematigd landklimaat met warme droge zomers en koele winters. De vele bergen zorgen ervoor dat de temperaturen, met uitzondering van de zomermaanden, niet zo hoog worden. In de zomermaanden komen temperaturen van 30 tot 35 graden in de hoofdstad Skopje regelmatig voor. Dankzij de vele warme zomerdagen is een flinke onweersbui niet uit te sluiten.


Waarom boeken bij Neckermann?

 • Ruim aanbod
 • Rechtstreekse vluchten
 • Geen vluchtuurwijzigingen
Laagsteprijsgarantie
24u tevredenheidsbelofte
Unieke hotelconcepten en partnerhotels
Klantenservice voor, tijdens en na je reservatie