Contact
Hoe kunnen wij je helpen?

070 / 233 906 (€0,30 /min)
Ma-vrij: 8u-22u
Zat-zon: 9u30-22u
Feestdagen: 9u30-17u

x
?

Navigateur non supporté

Neckermann.be ne soutient pas cette version de votre navigateur. Afin de surfer plus facilement sur notre site nous vous recommandons de télécharger la dernière version du navigateur.Non, merci

 

DAG 1: Brussel - Beijing

Kennismaking met de Nederlandstalige reisbegeleider op de luchthaven van Zaventem en check-in voor de rechtstreekse vlucht vanuit Brussel naar Beijing met Hainan Airlines. Aankomst de volgende ochtend. (-/-/-) 

 

DAG 2: Beijing

Verwelkoming en kennismaking met de lokale Engelstalige gids. Eerst verken je de Hemeltempel, gelegen in een prachtig park waar veel Chinezen ’s ochtends Tai chi beoefenen. Daarna verken je het omerpaleis, de favoriete verblijfplaats van keizerin-weduwe Cixi. Check-in en vrije namiddag. Overnachting in hotel Xizhao Temple Hotel****. (-/L/-) 

 

DAG 3: Beijing

Na het ontbijt maak je kennis met het wereldberoemde Tiananmenplein en de Verboden Stad. Vanop de Kolenheuvel geniet je, als de weergoden ons goedgezind zijn, van een prachtig zicht op de gele daken van de Verboden Stad. Lunch. Aansluitend bezoek je per riksja de oude wijken van Beijing, de hutongs. Overnachting in hotel Xizhao Temple Hotel. Facultatieve excursie “Peking duck diner” (40€ pp / code: 89411E). (O/L/-) 

 

DAG 4: Beijing - Datong

Ontbijt. Ontdek de Chinese Muur! Je wandelt op een van de best bewaarde delen van de Chinese Muur waardoor je optimaal geniet van de prachtige natuur met adembenemende panorama’s. Lunch. In de namiddag een bustransfer naar Datong. Bij aankomst, check-in in The Presidential hotel ****. (O/L/-) 

 

DAG 5: Datong - Pingyao

Ontbijt in het hotel. Bezoek aan de Yungang grotten met Boeddhabeelden tot 17 m hoog. Na de lunch bezoek aan het hangende klooster van Datong. In de namiddag rit naar Pingyao. Bij aankomst check-in in het charmante Yuchengyuan Guesthouse. (O/L/-) 

 

DAG 6: Pingyao - Xi'an

Ontbijt in het hotel. ‘s Morgens verken je het oude centrum van Pingyao, een van de best bewaarde historische steden in China. Na de lunch transfer naar het treinstation voor de rit per hogesnelheidstrein naar Xi’an. Bij aankomst in Xi’an, check-in in Grand Dynasty Culture Hotel****. (O/L/-) 

 

DAG 7: Xi'an

Ontbijt. Vandaag staat een absoluut hoogtepunt van deze rondreis op het programma: een bezoek aan het wereldberoemde Terracottaleger. Na de lunch bewonder je de Grote Moskee en slenter je door de moslimwijk met zijn soeks. Overnachting in hotel Grand Dynasty Culture Hotel. (O/L/-) 

 

DAG 8: Xi'an - Guilin - Sanjiang

Ontbijt in het hotel. Vertrek in de vroege ochtend voor de binnenlandse vlucht naar Guilin. Lunch. Onderweg naar Sanjiang geniet je van prachtige landschappen en breng je een bezoek aan de Dong minderheid, bekend voor hun fascinerende bouwwerken. Je overnacht in het Dongxiangguo Hotel****. (O/L/-) 

 

DAG 9: Sanjiang - Longji

Ontbijt. Rit naar Longji waarvan de terrassen met rijstvelden op hellingen tot 880 meter hoog liggen en tot de allermooiste van China behoren. Overnachting in Pingan Guesthouse ***. (O/L/-) 

 

DAG 10: Longji - Guilin - Yangshuo

Na een vroeg ontbijt maak je bij ochtenddauw een wandeling langs de velden. Je bezoekt ook een theeplantage. Tenslotte onderga je een relaxerende voetmassage alvorens naar Yuangshuo te vertrekken. Bijaankomst check-in in het heel goed gelegen hotel New West Street ****. (O/L/-) 

 

DAG 11: Yangshuo

Ontbijt in het hotel. Bezoek aan een lokale markt. Tijdens een vlottentocht vaar je naar het traditionele dorp Fuli. Fuli is nog niet platgetreden en heeft zijn oorspronkelijke charme grotendeels weten te behouden. Eenmaal terug in Yuangshuo sluit je deze boeiende dag af met een fietstocht op het platteland. Overnachting in hotel New West Street. (O/L/-) 

 

DAG 12: Yangshuo - Guilin - Shanghai - Suzhou

Ontbijt. Vrije tijd in de voormiddag. Facultatieve excursie: cursus Chinees koken of kalligrafie (€ 43 p.p. /lunch inclusief/code: 89411G) In de namiddag transfer naar de luchthaven en vlucht naar Shanghai. Bij aankomst rit naar Suzhou. Overnachting in Holiday Inn Jasmine Suzhou**** . (O/-/-) 

 

DAG 13: Suzhou - Shanghai

Ontbijt. Ontdek Suzhou, de hemel op aarde met o.a. een bezoek aan de wereldberoemde Master of Net’s Garden. Bezoek aan een zijdefabriek. Na de lunch in een lokaal restaurant maak je een wandeling door de Pingjiang Road met tal van restaurantjes, bars, oude bruggen en gezellige winkeltjes. Daarna vertrek je naar de waterstad van Tongli. Het Venetië van China is bijna 1000 jaar oud en bekend voor zijn boogbruggen. Rit naar Shanghai. Overnachting in Narada Boutique hotel****. (O/L/-) 

 

DAG 14: Shanghai

Na het ontbijt maak je kennis met deze wereldstad aan boord van een boot op de Huangpu rivier. Vanop de Bund promenade heb je een prachtig zicht op de wereldberoemde skyline van Shanghai. Je eindigt de voormiddag met een bezoek aan de Tempel van de jaden Boeddha. ‘s Avonds kan je deelnemen aan een facultatieve excursie “Acrobatenshow” (€ 43 p.p./ code: 89411D). (O/L/-) 

 

DAG 15: Shanghai

Ontbijt in het hotel. De enorme maquette van het Stadsplanning Center verduidelijkt ons hoe ontzaglijk groot, complex en indrukwekkend Shanghai is. Wandeling door het oude stadsgedeelte. De rest van de namiddag is er vrije tijd om de laatste souvenirtjes te kopen. Transfer naar de luchthaven voor je terugvlucht na middernacht. (O/L/-) 

 

DAG 16: Shanghai - Brussel

Terugvlucht naar Brussel, aankomst dezelfde ochtend. 

 

PRIJZEN

VERTREK 2 PERS. A2A 1 PERS. A1A
12/05/2019 € 2299 € 2699
07/07/2019 € 2499 € 2899
15/09/2019 € 2399 € 2799
10/05/2020 € 2399 € 2799
12/07/2020 € 2599 € 2999
13/09/2020 € 2499 € 2899


Prijzen zijn per persoon in EUR op basis van het kamertype zoals beschreven. De prijzen zijn op basis van beschikbaarheid en onder voorbehoud van wijzigingen. Het aantal eenpersoonskamers per reis is beperkt en steeds op aanvraag.
 

Troeven

 • 16-daagse rondreis langs de hoogtepunten
 • O.a. Chinese muur en het terracottaleger
 • Bezoek het paradijselijke Suzhou

PRAKTISCHE INFO

Inbegrepen:

 • Rechtstreekse internationale vluchten met Hainan Airlines naar Peking en terug uit Shanghai inclusief taksen
 • 1 stuk ruimbagage 23 kg + 1 stuk handbagage 10 kg (op binnenlandse vluchten is max. 20 kg toegestaan en 5 kghandbagage)
 • Alle transfers tijdens de reis
 • Verblijf in de genoemde hotels of gelijkwaardig
 • Vermelde maaltijden (O=ontbijt / L=lunch / D=diner)
 • Excursies en toegangsgelden zoals omschreven
 • Engelstalige lokale gidsen ter plaatse tijdens alle bezoeken
 • Nederlandstalige reisbegeleider vanuit Brussel


Niet inbegrepen:

 • Niet vermelde maaltijden
 • Dranken tijdens de maaltijden
 • Video- en fotorechten bij monumenten
 • Persoonlijke uitgaven
 • Visum
 • Fooien voor de gids en chauffeur
 • Toeristenbelasting ter plaatse te betalen

 

Deze reis is gegarandeerd vanaf 15 deelnemers.


Reisdocumenten en formaliteiten

Reizigers met de Belgische nationaliteit dienen in het bezit te zijn van een internationaal paspoort dat ten minste 6 maanden geldig is vanaf de datum waarop je je visum hebt aangevraagd. Je kan een visum bekomen op de Chinese ambassade (afdeling Consulaat) in Brussel. Een visum kost minimum € 126.55 (te betalen bij afhaling). Je vindt alle informatie terug op de website van de ambassade, www.visaforchina.org of beroep doen op de service van www.traveldocs.eu (vanaf € 196 pp).


Optioneel excursiepakket

Dag 3: Peking eend, diner incl.

Dag 12: Kookles of kaligrafie, lunch incl.

Dag 14: Acrobatenshow, diner incl.

Totaal: € 126 per persoon