Contact
Hoe kunnen wij je helpen?

070 / 233 906 (€0,30 /min)
Ma-vrij: 8u-22u
Zat-zon: 9u30-22u
Feestdagen: 9u30-17u

x
?

Navigateur non supporté

Neckermann.be ne soutient pas cette version de votre navigateur. Afin de surfer plus facilement sur notre site nous vous recommandons de télécharger la dernière version du navigateur.Non, merci

 

 

DAG 1: Brussel - Warschau

Vertrek vanuit Brussel met de Nederlandstalige reisbegeleider naar Warschau. Aankomst en transfer naar het hotel. Vrije avond en 2 overnachtingen in hotel Portos*** (-/-/-)

 

DAG 2: Warschau

Ontbijt. Met de gids breng je vandaag een bezoek aan het oude gedeelte (Unesco) van Warschau. De stad werd gesticht in de 13de eeuw en is volledig heropgebouwd na de complete vernieling tijdens WO II. Op het programma staan o.a. het Koninklijk kasteel, het Presidentiële Paleis, de Universiteit van Warschau, het Paleis voor Cultuur en Wetenschappen, het Warschau Rising museum en Lazienki Park, een van de mooiste parken van Europa. Vrije avond. (O/L/-)

 

DAG 3: Warschau - Mariënburg - Gdansk

Ontbijt. In Mariënburg bezoek je het grootste gotische fort van Europa (Unesco) waarvan de constructie begon in 1274. Het domein is 20 ha groot en de permanente tentoonstelling omvat o.a. wapens, strijduitrusting, enz. Overnachting in hotel Dom Muzyka*** in Gdansk aan de Oostzee. (O/L/-)

 

DAG 4: Gdanks - Torun

Ontbijt. In de voormiddag bezoek je Gdansk, een van de mooiste steden van Polen. Je bezoekt deze stad te voet en houdt halt aan de belangrijkste bezienswaardigheden. In de namiddag rit naar Torun. Overnachting in hotel Kopernik Torun**(*). (O/L/-)

 

DAG 5: Torun - Krakau

Het historische middeleeuwse complex van Torun behoort tot de mooiste architecturale sites van Polen (Unesco). Je bezoekt er de oude stadshal, het herdenkingshuis van Copernicus, de schuine toren en deruïnes van het kasteel. Koop zeker de lokale gemberkoekjes waar deze stad befaamd om is. In de namiddag rit naar Krakau. Overnachting in hotel W Palacu Krakow. (O/L/-)

 

DAG 6: Krakau

Ontbijt. Met de gids bezoek je het oude centrum van Krakau. De 2de grootste stad van Polen herbergt enkele mooie monumenten: het grote marktplein, de Lakenhal, Florian’s Poort, Barbican, de Jagiellonische Universiteit, enz. Vrije avond. (O/L/-)

 

DAG 7: Krakau - Auschwitz - Krakau

Na het ontbijt wandelen we door de Joodse wijk Kazimierz en bezoeken we het Schindler museum. Rit naar Auschwitz-Birkenau, het grootste naziconcentratiekamp tijdens WO II waar meer dan 1,5 miljoenmensen het leven lieten. (O/L/-)

 

DAG 8: Krakau - Szczawnica - Krakau

Na het ontbijt vertrek je voor een boottocht op de Dunajec rivier. Onderweg bezoek je nog de houten gotische kerk uit de 15e eeuw in Debno. Boottocht op de Dunajec rivier door het Nationaal ParkPieniny tot Szczawnica. (O/L/-)

 

DAG 9: Krakau - Wieliczka - Brussel

NOntbijt. Rit naar de zoutmijn van Wieliczka (Unesco), een van de oudste ter wereld en omvat meer dan 2000 kamers. Het traject van 3,5 km brengt je langs tal van sculpturen, een ondergronds meer en een grote kapel. Rit naar de luchthaven van Krakau voor de terugvlucht naar Brussel. (O/-/-)

 

PRIJZEN

VERTREK2 PERS. A2A1 PERS. A1A
28/05/2019€ 1099€ 1299
16/07/2019€ 1099€ 1299
03/09/2019€ 1099€ 1299


Prijzen zijn per persoon in EUR op basis van het kamertype zoals beschreven. De prijzen zijn op basis van beschikbaarheid en onder voorbehoud van wijzigingen. Het aantal eenpersoonskamers per reis is beperkt en steeds op aanvraag.
 

Troeven

 • 9-daagse rondreis door Polen
 • Bezoek o.a. Mariënburg, Gdansk, Torun
 • Aangrijpend bezoek aan Auschwitz

PRAKTISCHE INFO

Inbegrepen:

 • Rechtstreekse vluchten met Brussels Airlines heen en terug inclusief taksen
 • 1 stuk ruimbagage 23 kg + 1 stuk handbagage 12 kg
 • Alle transfers tijdens de rondreis
 • Verblijf in de genoemde hotels of gelijkwaardig
 • Vermelde maaltijden (O=ontbijt / L=lunch / D=diner)
 • Excursies en toegangsgelden zoals omschreven
 • Nederlandstalige lokale gidsen tijdens alle bezoeken
 • Nederlandstalige reisbegeleider vanuit Brussel


Niet inbegrepen:

 • Niet vermelde maaltijden
 • Dranken tijdens de maaltijden
 • Persoonlijke uitgaven
 • Niet vermelde diensten en excursies
 • Fooien voor de gids en chauffeur
 • Toeristenbelasting ter plaatse te betalen

 

Deze reis is gegarandeerd vanaf 15 deelnemers.

Programma onder voorbehoud van wijzigingen.


Reisdocumenten en formaliteiten

Reizigers met de Belgische nationaliteit dienen in het bezit te zijn van een geldige identiteitskaart.