Contact
Hoe kunnen wij je helpen?

070 / 233 906 (€0,30 /min)
Ma-vrij: 8u-22u
Zat-zon: 9u30-22u
Feestdagen: 9u30-17u

x
?

Navigateur non supporté

Neckermann.be ne soutient pas cette version de votre navigateur. Afin de surfer plus facilement sur notre site nous vous recommandons de télécharger la dernière version du navigateur.Non, merci

 

DAG 1: Brussel - Marrakech

Vertrek in Brussel samen met onze Nederlandstalige reisbegeleider. Transfer naar hotel Farah ****. Je proeft van een typisch Marokkaans diner met fijn gekruide gerechten. (-/-/D)

 

DAG 2: Marrakech

Laat je vandaag verrassen door het prestigieuze erfgoed zoals de Koutoubia-moskee, het Bahia-paleis, de Koranschool Ben Youssef ... Met wat geluk zie je tientallen ooievaars die luid klepperend neerstrijken op de oude stadsmuren. ‘s Avonds ga je naar een restaurant in de medina voor een fijn diner. (O/L/D)

 

DAG 3: Marrakech - Casablanca - Rabat

‘s Morgens rijd je in rechte lijn naar Casablanca. Hier bezoek je o.a. het Mohamed-V-plein, de moskee van Hassan II en de Corniche, een kilometerslange promenade die langs de stranden en de oceaan loopt.Daarna ga je naar Rabat, de hoofdstad van Marokko. De stad heeft een mooie en levendige medina. Je dineert en overnacht in hotel Chellah****. (O/L/D)

 

DAG 4: Rabat - Volubilis - Fez

In Rabat vind je het parlement en de residentie van koning Mohamed VI. Je bezoekt het mausoleum van Mohamed V, de toren van de Hassan-moskee, de kasbah van Oudaya en de necropool van Chellah. Na de lunchrijd je naar Moulay Idriss, een belangrijk pelgrimsoord. Duizenden moslims komen hier in augustus en september de tombe begroeten van Idris I, de grondlegger van de Marokkaanse dynastie. Even verderop liggen de Romeinse ruïnes van Volubilis. Graan, olie en wilde dieren werden van hieruit naar Rome gestuurd. Tegen de avond arriveer je in Fez waar een smakelijk diner voor je klaarstaat. Je slaapt in hotel Fès Inn***(*). (O/L/D)

 

DAG 5: Fez

Fez is het culturele hart van Marokko en bovendien de best bewaarde oude stad van de Arabische wereld. Een labyrint van duizenden steegjes en pleintjes waar je met plezier verdwaalt en alles ademt eenlevendige, middeleeuwse sfeer uit. Een must see zijn de leerlooierijen: een stelsel van open kuipen waar schapenhuiden worden geweekt en gekleurd. In de soeks vind je naast lederwaren trouwens nog honderdenandere souvenirs: van juwelen en lantaarns tot tapijten en trommels. ‘s Middags eet je in een restaurant in de medina. (O/L/D)

 

DAG 6: Fez - Meknes - Afourer

Na het ontbijt vertrek je naar Meknes. Onder sultan Moulay Ismail (1645-1727) stak deze stad Versailles naar de kroon dankzij de vele parken en monumenten. Wandel door de medina en bezoek de versierde madrassa Bou Inania, een Koranschool uit de 14de eeuw. Na de lunch in een historisch paleis is het tijd om zuidwaarts te rijden. De hele weg lang geniet je van de indrukwekkende landschappen van het Atlasgebergte. ‘s Avonds slaap je in hotel Chems**** in Afourer. (O/L/-)

 

DAG 7: Afourer - Marrakech

Je volgt de groene route via Kelaa des Sarghana naar Marrakech. De weg loopt langs de machtige Hoge Atlas, een enorm natuurgebied met berberdorpjes, groene steppes en rivieren. Check-in en lunch in het hotel. Op het Jemaa-el-Fnaplein is altijd wel iets te zien: muzikanten, slangenbezweerders, kruidendokters. ‘s Avonds worden de houtskoolvuurtjes aangestoken en drijft een geur van gegrild lamsvlees over het plein. Je dineert en overnacht in Farah****. (O/L/D)

 

DAG 8: Marrakech - Brussel

Na het ontbijt word je naar de luchthaven gebracht voor je terugvlucht richting Brussel. (O/-/-)

 

PRIJZEN

VERTREK 2 PERS. A2A 1 PERS. A1A
19/05/2019 € 649 € 749
08/09/2019 € 599 € 699
29/09/2019 € 599 € 699
13/10/2019 € 599 € 699
24/11/2019 € 599 € 699
26/01/2020 € 599 € 699
22/03/2020 € 599 € 699


Prijzen zijn per persoon in EUR op basis van het kamertype zoals beschreven. De prijzen zijn op basis van beschikbaarheid en onder voorbehoud van wijzigingen. Het aantal eenpersoonskamers per reis is beperkt en steeds op aanvraag.
 

Troeven

 • Bezoek 4 keizerlijke steden
 • Rondreis in volpension
 • Een festijn van geuren en kleuren

PRAKTISCHE INFO

Inbegrepen:

 • Rechtstreekse vluchten met Brussels Airlines heen en terug inclusief taksen
 • 1 stuk ruimbagage 23 kg + 1 stuk handbagage 12 kg
 • Alle transfers tijdens de rondreis
 • Verblijf in de genoemde hotels of gelijkwaardig
 • Vermelde maaltijden (O=ontbijt / L=lunch / D=diner)
 • Excursies en toegangsgelden zoals omschreven
 • Nederlandstalige lokale gids tijdens alle bezoeken
 • Nederlandstalige reisbegeleider vanuit Brussel


Niet inbegrepen:

 • Niet vermelde maaltijden
 • Dranken tijdens de maaltijden
 • Persoonlijke uitgaven
 • Niet vermelde diensten en excursies
 • Toegangsgeld Volubilis, Bahia Palace, de Hassan II moskee en Chellah/Oudaya
 • Fooien voor de gids en chauffeur
 • Toeristenbelasting ter plaatse te betalen

 

Deze reis is gegarandeerd vanaf 15 deelnemers.

Programma onder voorbehoud van wijzigingen.

De hotels in het binnenland zijn van eenvoudige kwaliteit (plaatselijke 3* of 4* hotels


Reisdocumenten en formaliteiten

Internationaal paspoort, geldig tot minstens 6 maanden na retour, is verplicht