Cookies op de Neckermann website

Deze site maakt gebruik van cookies, zoals uitgelegd in onze Verklaring over cookies. Door deze website te gebruiken zonder iets aan je cookie instellingen te wijzigen, aanvaard je het gebruik van cookies.

Contact
Hoe kunnen wij je helpen?

070 / 233 906 (€0,30 /min)
Ma-vrij: 8u-22u
Zat-zon: 9u30-22u
Feestdagen: 9u30-17u

x
?

Navigateur non supporté

Neckermann.be ne soutient pas cette version de votre navigateur. Afin de surfer plus facilement sur notre site nous vous recommandons de télécharger la dernière version du navigateur.



Non, merci

 

Kreta is niet meteen een bestemming waar je aan denkt voor een culinaire reis, maar toch zullen vele fijnproevers gecharmeerd zijn door de uitstekende lokale keuken. De Kretenzische keuken is een van de gezondste ter wereld met veel groenten, citrusvruchten, vis en olijven. Dankzij de eeuwenlange handel over de Middellandse Zee is de keuken verrijkt met kruiden en specerijen, pastaschotels van de Venetianen en zoete desserts van de Turken.

Een uitstap naar de grote fruit- en groentemarkt van Heraklion, een driegangenlunch in een van de beste restaurants van het eiland, een bezoek aan een olijfboerderij, een wijnproeverij, een buffet met verschillende mezze in een lokale taverna én een culinaire stadswandeling in Rethymnon staan allemaal op het goedgevulde programma.

Daarbovenop zijn er ook verschillende kookworkshops voorzien in het hotel of op locatie, waar Albert je alle geheimen van de Griekse keuken zal verklappen. Na de workshop smul je samen met de groep van jullie heerlijke gerechten met een lekker glaasje wijn erbij. Als afsluiter voorzien we een typisch Kretenzische avond in een gezellige boerderij. Je proeft er van de authentieke dorpskeuken waarbij de eigenaar zelf zijn vlees in de houtoven traag laat garen.

Trek naar Kreta en verwen je smaakpapillen met heerlijke Griekse gerechten zoals stifado, moussaka, verse inktvis, souvlaki, ouzo, feta, mezze, spanakopita, baklava en huisgemaakte raki. Je zal ongetwijfeld niet met honger terug naar huis keren!

PRIJZEN

KAMERTYPE2 PERS. X2A1 PERS. X1A
24/05/2019€ 1199€ 1549
27/09/2019€ 1199€ 1549


Prijzen zijn per persoon in EUR op basis van het kamertype zoals beschreven. De prijzen zijn op basis van beschikbaarheid en onder voorbehoud van wijzigingen. Het aantal eenpersoonskamers per reis is beperkt en steeds op aanvraag.
 


Reisdocumenten en formaliteiten

Reizigers met de Belgische nationaliteit hebben een geldige identiteitskaart nodig.

HOTEL

SENTIDO Blue Sea *****
Kreta, Griekenland

In het stijlvolle 5-sterrenhotel SENTIDO Blue Sea voel je je meteen g thuis. De kamers zijn modern en comfortabel. Het strand ligt voor de deur en het gezellige centrum van Stalis bevindt zich op slechts 700 m. Je kan er heerlijk tafelen met zicht op zee. Kretenzische en internationale specialiteiten worden bereid met lokale producten. Er is een groot zwembad dat omringd wordt door bomen en bloemen waar je ten volle geniet van de stralende zon.

Troeven

  • Sfeervol resort in bungalowstijl
  • Kookworkshops met Albert Verdeyen
  • Driegangenlunch in een van de beste restaurants van het eiland
  • Alle maaltijden en dranken inbegrepen

PRAKTISCHE INFO

Inbegrepen:

  • Rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines heen en terug inclusief taksen
  • 23 kg ruimbagage + 12 kg handbagage
  • Transfer van de luchthaven naar het hotel en terug en tijdens de uitstappen
  • 5 overnachtingen in all-inclusive in hotel SENTIDO Blue Sea
  • Alle vermelde uitstappen, kookworkshops, maaltijden en transfers
  • Griekse wijn en water bij de maaltijden tijdens de bezoeken
  • Nederlandstalige reisbegeleider vanuit Brussel


Niet inbegrepen:

  • Persoonlijke uitgaven
  • Niet vermelde diensten en excursies
  • Toeristenbelasting ter plaatse te betalen

 

Deze culinaire reis is gegarandeerd vanaf 15 deelnemers.