Vakantie Ierland

Vakantie Ierland

Sfeervol onthaasten

De majesteuze Cliffs of Moher, Guinness, whisky en black pudding. Vergis je niet! Een vakantie in Ierland is meer dan geiten, volksmuziek en tapdansen!

Het prachtige Dublin

Plan je een vakantie naar Ierland? Zet Dublin dan alvast op je lijstje. Deze bruisende stad bloeide open tot één van de meest trendy plaatsen van Europa. Een frisse pint in het Guinness Storehouse? Oscar Wilde en Samuel Beckett achterna? Een wandeling langs de fraaie architectuur, van hypermodern over ultra chic tot historisch knus? Dit alles in een ambiance van simpele levenskunst en opzwepend enthousiasme? Dublin is dé place to be!

Niet te missen!

Mis verder ook de Cliffs of Moher niet! Zeven kalkstenen klippen die je een uniek zicht op Ierland gunnen. Maak ook een ommetje naar Newgrange en haar graftombe van het Brú na Bóinne-complex. En volg de Ring of Kerry, een route van bijna 180 km die je rondom het Iveragh schiereiland voert. Met de auto, de fiets of waarom niet … te paard! Pittoreske dorpjes en een adembenemende natuurpracht lachen je toe!

Boek nu je vakantie Ierland

Laat je verleiden tot een vakantie Ierland. Dankzij Neckermann kan dat al heel voordelig. Boek nu online en bespaar. Het gastvrije Ierland heet je welkom!
Last minute deals
Onze favorieten
Onze beste deals