Contact
Hoe kunnen wij je helpen?

070 / 233 906 (€0,30 /min)
Ma-vrij: 8u-22u
Zat-zon: 9u30-22u
Feestdagen: 9u30-17u

x
?

Navigateur non supporté

Neckermann.be ne soutient pas cette version de votre navigateur. Afin de surfer plus facilement sur notre site nous vous recommandons de télécharger la dernière version du navigateur.Non, merci

 

Onze skigebieden met gletsjer

Gletsjers in Oostenrijk

Keuze troef wat gletsjers betreft in Oostenrijk. Hier kan je het hele jaar door terecht voor een stevige dosis skiën, snowboarden, langlaufen en meer. Zo staat de Hintertuxer gletsjer 365 dagen per jaar paraat voor 100% sneeuwzekerheid én skiplezier. In Karinthië vind je de Mölltaler die op een paar dagen na de hele zomer geopend is! De Pitztaler is dan weer de hoogste gletsjer van Tirol met zijn 3440 m. 

Gletsjers in Frankrijk

In Frankrijk zijn er 2 gletsjers die instaan voor de sneeuwzekerheid. In Les Deux Alpes geniet je 365 dagen per jaar van sneeuwplezier én après-ski op de Dôme de la Lauze, de hoogste gletsjer van Europa met een top op maar liefst 3568 m. Het skigebied Tignes pronkt ook met haar eigen gletsjer, La Grande Motte, waar alle afdalingen boven de 3000 meter hoogte liggen. Je kan bijna het hele jaar skiën in dit sportieve skigebied.

 

Gletsjers in Italië

Italië combineert dan weer haar sneeuwzeker gletsjers met de lekkere lokale keuken. Cervinia is een erg populair wintersportgebied dankzij de verbinding met het Zwitserse Zermatt. Hier ski je aan de zonnige en sneeuwzekere kant van de Matterhorn. Het gletsjergebied van Val Senales ligt op 3212 m hoogte en heeft een prachtige dalafdaling van 8 km. Hier kan je heerlijk tot rust komen en genieten van la dolce vita.  

Gletsjers in Zwitserland

In Saas-Fee kan je zowel in de winter als de zomer de vrije loop geven aan je skikriebels dankzij de Feegletsjer. Dit veelzijdige gebied heeft voor elk wat wils, van de verlegen beginner tot de ervaren durvers. Rond de Matterhorn, in het skigebied van Zermatt, kan je 365 dagen per jaar skiën dankzij de lokale gletsjer. De Vorab gletsjer in het skigebied Laax is de perfecte bestemming voor snowboarders en reikt tot 3018 m.

Onze hoogste skigebieden

Oostenrijk

Deze zeer geliefde skibestemming heeft zowel grote skigebieden met honderden kilometers piste als kleine bergdorpen met authentieke skigebieden, maar allen uitgerust met de modernste infrastructuur. Ook de après-ski in Oostenrijk is ongeëvenaard. Obergurgl is één van de hoogst gelegen skigebieden van Oostenrijk, met een hoogte tot 3080 m. 

Frankrijk

Voor grote aaneengesloten skigebieden moet je in Frankrijk zijn. Hoewel de skipassen aan de prijzige kant zijn, krijgt de wintersporter wel waar voor z'n geld. Les trois Vallées, het grootste skigebied ter wereld heeft in totaal maar liefst 600 kilometer aan pistes, goed voor eindeloos skiplezier! In Les deux Alpes kan je skiën tot een hoogte van 3523 m.

Italië

Wintersport in Italië wordt alsmaar populairder. De Belgen rijden er met plezier naartoe omwille van de perfect geprepareerde pistes, het geweldig lekker eten dat op de piste en in de dorpen wordt geserveerd, en de schitterende uitzichten. De hoogste skipiste in Italië met een hoogte van 3899 meter vind je in Breuil - Vervina Valtournenche. 

Zwitserland

Kom genieten in het mooiste Alpenland. In Zwitserland is het iets rustiger op de pistes dan in de buurlanden, mogelijks omdat deze skigebieden wat duurder zijn. Zwitserland ademt traditie en rust, de après-ski is er dan ook minder uitbundig dan in Oostenrijk. Het hoogste skigebied in Zwitserland is Zermatt bij de bekende Matterhorn berg met de hoogste skipiste op 3883 meter.