Contact
Hoe kunnen wij je helpen?

070 / 233 906 (€0,30 /min)
Ma-vrij: 8u-22u
Zat-zon: 9u30-22u
Feestdagen: 9u30-17u

x
?

Navigateur non supporté

Neckermann.be ne soutient pas cette version de votre navigateur. Afin de surfer plus facilement sur notre site nous vous recommandons de télécharger la dernière version du navigateur.Non, merci
Vakantie Skiathos

Skiathos is het best bekend voor zijn stranden. De goede looks van Koukounaries trekt bezoekers van overal aan vanwege de zachte witte zandstranden en het warme heldere zeewater. Daarnaast vind je in Skiathos beschermde baaien waar je kan ontspannen onder de dennenbomen. Op een kilometer van de kust van Koukounaries ligt Banana Beach, een uitgaansplaats met bars waar de hele dag lang muziek gonst uit de boxen. Daarnaast is Banana Beach een van de beste plaatsen in Skiathos voor watersportactiviteiten.

Skiathos heeft een pittoreske kustlijn, maar is ook gerenommeerd voor de ongerepte natuur. Badplaatsen zoals Troulos zijn omgeven door dennenbossen en sterk stijgende heuvels, ideaal voor een stevige wandeling. Je kan kiezen tussen verschillende wandelpaden, van korte wandelingen tot een zes uur durende trektocht. Het bos van Koukounaries is een van de beste plaatsen om de natuur te verkennen. Hier bieden de dennen en de natuurlijke meren een thuis aan verschillende soorten migrerende vogels. Het meer is een toevluchtsoord voor de plaatselijke fauna en een oase van rust in het prachtige bos.

Skiathos is een klein eiland en welke badplaats je ook kiest, je bent altijd op de juiste plek om te de prachtige natuur en cultuur te ontdekken. Je kan een wagen huren en een tocht maken op de zonovergoten wegen langs de kust om de nabijgelegen badplaatsen te bezoeken, of je kan erop uit trekken met de watertaxi. Ook de hoofdstad van het eiland, Skiathos Stad, is een bezoekje waard dankzij de prachtige natuurlijke haven die omgeven wordt door dobberende jachten. De stad biedt de beste bezienswaardigheden: de oude kloosters en de Venetiaanse restanten zijn zeker en bezoekje waard.