Vakantie Provence

Vakantie Provence

Naar de Provence tegen de laagste prijs!

De Provence is misschien wel de meest geprezen regio van Frankrijk, maar bezit dan ook tal van oogverblindende troeven. Met haar unieke natuur, historische steden en typische charme stelt een vakantie naar de Provence nooit teleur. We geven je graag enkele tips mee!

La vie en rose

Een reis naar de Provence staat gelijk aan proeven van de Zuid-Franse joie de vivre. Neem plaats op een terras in gezellig dorpjes als Gordes en Les Baux-de-Provence en geniet er van een pastis of een partijtje jeu de boules. Het aperitief is hier bovendien heilig. Met lokale specialiteiten als de heerlijke saucisson aux noix en verse olijven kunnen we dat best begrijpen. Bon appétit!

Rotsen en lavendel

De natuur laat zich van haar mooiste kant zien in de Provence. Maak tijdens je vakantie zeker tijd voor een tochtje met de kano op de Gorges du Verdon, de op een na grootste kloof van Europa. Het is een fascinerend gebied met grillige rotskammen, waar tevens wandel- en fietsroutes te vinden zijn. Ook de Mont Ventoux, wandelen langs de hemels ruikende lavendelvelden en het natuurreservaat van de Lubéron passen perfect op je Provençaalse to-dolijstje!

Duik de geschiedenis in

Wil je een streepje cultuur tijdens je vakantie naar de Provence? Dan biedt de regio je een waaier aan mogelijkheden. Pausenstad Avignon is met zijn majestueuze Palais des Papes en de wereldberoemde brug een absolute aanrader. Daarnaast tref je hier ook sporen van de Romeinen aan in Nîmes en Arles en vind je in Aix-en-Provence de roots van de befaamde schilder Paul Cézanne.

Jouw vakantie naar de Provence

Wil je ook de batterijen opladen in de Provence? Dan helpen we je graag verder op onze website of in een van onze vakantiewinkels. Op ons volledige aanbod geldt steeds de laagsteprijsgarantie!
Last minute deals
Onze favorieten
Onze beste deals