Contact
Hoe kunnen wij je helpen?

070 / 233 906 (€0,30 /min)
Ma-vrij: 8u-22u
Zat-zon: 9u30-22u
Feestdagen: 9u30-17u

x
?

Navigateur non supporté

Neckermann.be ne soutient pas cette version de votre navigateur. Afin de surfer plus facilement sur notre site nous vous recommandons de télécharger la dernière version du navigateur.Non, merci

 

La vie en rose

Een reis naar de Provence staat gelijk aan proeven van de Zuid-Franse joie de vivre. Neem plaats op een terras in gezellig dorpjes als Gordes en Les Baux-de-Provence en geniet er van een pastis of een partijtje jeu de boules. Het aperitief is hier bovendien heilig. Met lokale specialiteiten als de heerlijke saucisson aux noix en verse olijven kunnen we dat best begrijpen. Bon appétit!

Rotsen en lavendel

De natuur laat zich van haar mooiste kant zien in de Provence. Maak tijdens je vakantie zeker tijd voor een tochtje met de kano op de Gorges du Verdon, de op een na grootste kloof van Europa. Het is een fascinerend gebied met grillige rotskammen, waar tevens wandel- en fietsroutes te vinden zijn. Ook de Mont Ventoux, wandelen langs de hemels ruikende lavendelvelden en het natuurreservaat van de Lubéron passen perfect op je Provençaalse to-dolijstje!
 

Duik de geschiedenis in

Wil je een streepje cultuur tijdens je vakantie naar de Provence? Dan biedt de regio je een waaier aan mogelijkheden. Pausenstad Avignon is met zijn majestueuze Palais des Papes en de wereldberoemde brug een absolute aanrader. Daarnaast tref je hier ook sporen van de Romeinen aan in Nîmes en Arles en vind je in Aix-en-Provence de roots van de befaamde schilder Paul Cézanne.