Contact
Hoe kunnen wij je helpen?

070 / 233 906 (€0,30 /min)
Ma-vrij: 8u-22u
Zat-zon: 9u30-22u
Feestdagen: 9u30-17u

x
?

Navigateur non supporté

Neckermann.be ne soutient pas cette version de votre navigateur. Afin de surfer plus facilement sur notre site nous vous recommandons de télécharger la dernière version du navigateur.Non, merci

 

Gevarieerde natuurpracht

Start je reis aan de Côte d’Azur op een van de fraaie zandstranden. De immer aanwezige palmbomen, witte jachten die voorbijdobberen en de vele watersportmogelijkheden maken meteen duidelijk waarom dit gebied een populaire bestemming is. Achter de kustlijn krijgt de natuur een veel ruiger karakter. Je vindt er onder meer kliffen, geurige dennenbossen, olijfgaarden en ongerepte baaien. Dankzij het zachte klimaat is het hier aangenaam wandelen met zicht op zee.

Mondaine badplaatsen

Tijdens je vakantie aan de Côte d’Azur waan je je af en toe een superster! Het oostelijk gedeelte van de kust herbergt met Nice en Cannes enkele mondaine badsteden die zeker een bezoekje waard zijn. Flaneer op de beroemde Promenade des Anglais, herbeleef het Filmfestival op La Croisette of bewonder er de chique winkeletalages. Wie graag wat cultuur meepikt, kan terecht in het geweldige Picasso-museum op de dijk van Antibes.
 

De smaak van het zuiden

De Azurenkust staat bekend om haar pure keuken met verse kruiden als tijm en rozemarijn. Bezoek tijdens je vakantie zeker een lokaal marktje of restaurant en proef er van de bouillabaisse, verse olijventapenade en kleurrijke ratatouilles. Ook een glaasje rode wijn uit Bandol smaakt heerlijk!

Jouw reis naar de Côte d'Azur

Wil je graag zelf de Côte d’Azur ontdekken? Dan helpt Neckermann je graag verder! Ontdek ons aanbod online of in een van onze vakantiewinkels.