Vakantie Frankrijk

Vakantie Frankrijk

Frankrijk voor levensgenieters

Frankrijk is hét favoriete vakantieland van de Belg. Het land van ‘du vin, du pain et du Boursin’ is zó veelzijdig dat je ogen en tijd tekort komt tijdens je vakantie in Frankrijk. Zin om te flaneren langs de Côte d’Azur of snuif je liever de lavendelgeur van de Provence op? Waag je je aan een wandeltocht door de malse alpenweiden, loop je graag door de romantische straten van het hippe Parijs of ga je eerder de romantische tour op aan de boorden van de Loire? Een reis naar Frankrijk biedt voor elk wat wils!

Laat je smaakpapillen verwennen

Belgen zijn Bourgondiërs, maar Fransen nog meer. Een glas rode Bordeauxwijn op een terras aan de Atlantische kust, een heerlijke tartiflette van Reblochon kaas in een alpenhut, de smaak van een romige crème brulée, een dampende bouillabaisse in de haven van Marseille of een knapperige croissant bij het ochtendgloren. Elke Franse regio heeft zijn specialiteit. Net dat maakt het interessant tijdens een vakantie naar Frankrijk.

Prachtige hoofdstad Parijs

De veelzijdigheid van Frankrijk weerspiegelt zich in haar hoofdstad. Parijs, de lichtstad aan de Seine, tovert een lach op ieders gezicht en mag niet ontbreken tijdens jouw vakantie naar Frankrijk. Cultuurliefhebbers doen zich te buiten aan tientallen musea zoals het Louvre of Musée d’Orsay, natuurliefhebbers wandelen door de verschillende stadsparken zoals Jardin de Luxembourg, en liefhebbers van de betere Franse gastronomie laten zich verleiden door heerlijke Franse lekkernijen in idyllische restaurants. Tijdens je reis naar Parijs ontdek je de ziel van Frankrijk.

Gezinsvakantie naar Zuid-Frankrijk

Frankrijk is dé ideale bestemming voor een gezinsvakantie met de wagen. Na een dag rijden ben je al in Zuid-Frankrijk. De natuur nodigt uit tot prachtige wandelingen, de steden bieden voldoende culturele activiteiten en de stranden in Zuid-Frankrijk zijn hét ideale terrein voor spelende kinderen. Een vakantie in Frankrijk, dat is La douce France op haar best!
Last minute deals
Onze favorieten
Onze beste deals