Contact
Hoe kunnen wij je helpen?

070 / 233 906 (€0,30 /min)
Ma-vrij: 8u-22u
Zat-zon: 9u30-22u
Feestdagen: 9u30-17u

x
?

Navigateur non supporté

Neckermann.be ne soutient pas cette version de votre navigateur. Afin de surfer plus facilement sur notre site nous vous recommandons de télécharger la dernière version du navigateur.Non, merci
Vakantie Egypte

DE POPULAIRSTE REGIO'S VAN EGYPTE:

Water, zon, cultuur en de betoverende Nijl!

Je vakantie Egypte in een notendop: 

  • Bewonder de piramides, sfinxen en tempels 
  • Dompel je onder in Caïro, de grootste metropool van Afrika 
  • Laat je overweldigen door de onderwaterwereld

Eeuwenoude cultuur

Altijd al de magische piramides van Gizeh willen bezoeken tijdens een vakantie in Egypte? Neckermann brengt je droom dichterbij! Een vakantie Egypte laat je kennismaken met deze eeuwenoude cultuur en zijn wereldberoemde tempels. Luxor, Aboe Simbel, Vallei van de Koningen … Namen die tot ieders verbeelding spreken. Bekijk het met je eigen ogen in Egypte.

Duiken en zonnebaden

Maar een vakantie Egypte heeft het niet alleen voor de cultuurfanaten. Ook wie wil genieten van zon, zee en strand kan naar Egypte reizen. Of ga je liever snorkelen? Neem dan een duik in de Rode Zee en verken koraalriffen of mysterieuze scheepswrakken.

Boek nu je reis naar Egypte

Reis naar de zon met Neckermann en bezoek het hemelse Egypte. En dat tegen een goddelijk zachte prijs.

Ontdek het aanbod

Topbestemmingen in Egypte


EGYPTE IS IDEAAL VOOR ...

Wie de onderwaterwereld wil ontdekken: Het helderblauwe water in Egypte is de thuis van meer dan 1.200 vissoorten. Dit maakt het een van de beste plaatsen ter wereld om te gaan snorkelen en duiken.

Zonnebaders: Kies een plekje op de gouden stranden aan de kust van de Rode Zee en geniet van een dag vol zon, zee en strand.

Sportieve types: Van zeilen tot wakeboarden, geen betere plaats ter wereld dan Egypte om je vakantie te vullen met het ruime aanbod aan watersporten.


WEETJES

Taal: In Egypte spreekt men Arabisch.

Munteenheid: In Egypte betaalt men met Egyptische pond (E£).

Plaatselijke tijd: In Egypte is het even laat als in België.

Je vliegt naar: Hurghada International Airport 8 km ten zuidwesten van het centrum van Hurghada of Sharm El-Sheikh International Airport 12 km ten noordoosten van Sharm El-Sheikh.

Vliegtijd vanuit Brussel: Ongeveer 5,5 uur.


WEER & KLIMAAT

Temperatuur: 18-33 °C

In Egypte is het altijd perfect strandweer.

De meeste steden rond de Rode Zee genieten van warme, droge zomers en natte winters. De lente en herfst zijn de ideale periodes om te genieten van aangenaam zachte temperaturen boven de 20°C.


EGYPTE ONTDEKKEN

Minibus: Elke vakantiestad heeft een goed netwerk van minibussen die je naar de verschillende steden brengen. Ze rijden meestal op een vaste route en je geeft een teken aan de chauffeur als je wil uitstappen.

Taxi: Taxi’s zijn er overal. Kijk wel altijd na of de meter loopt. Om problemen te voorkomen is het aangeraden om vooraf een prijs af te spreken.

Shuttle bus: Heel wat hotels bieden shuttlebusjes aan die je naar de nabijgelegen stranden brengen.


EVENEMENTEN

Nieuwjaar: Het jaar wordt goed ingezet in Pacha Sharm El Sheikh met een fantastisch feest op Oudejaarsavond.

Kamelenrace: Op het Zuid Sinaï Kamelenfestival komen heel wat families uit Sharm El Sheikh samen om de kamelen aan te moedigen bij hun races.

Ramadan: Hoewel de Ramadan een zeer belangrijke periode is in Egypte, gaat het leven in de hotels gewoon door. De Ramadan wordt afgesloten met de festivals van Eid al-Fitr en Eid al-Adha. Egyptische families reizen dan af naar de vakantiebestemmingen en dan wordt het er wel wat drukker.

Marathon: Dankzij de frissere temperaturen in november komen heel wat lopers samen voor de SharMarathon, een halve marathon door het magische Nationale Park van Ras Mohamed.


Waarom boeken bij Neckermann?

  • Ruim aanbod
  • Rechtstreekse vluchten
  • Geen vluchtuurwijzigingen
Laagsteprijsgarantie
24u tevredenheidsbelofte
Unieke hotelconcepten en partnerhotels
Klantenservice voor, tijdens en na je reservatie