Vakantie Denemarken

Vakantie Denemarken

Laat je inspireren!

Je vakantie Denemarken in een notendop
Shoppen in Strøget, ’s werelds grootste autovrije winkelgebied, Legoland, Tivoli-pretpark en het museum voor Vikingschepen, De krijtkliffen van Mons Klint boven de azuurblauwe zee

Het begin van een sprookje

Denemarken, het land waar Hans Christian Andersen de inspiratie vond voor zijn wereldberoemde sprookjes. Ideaal om de dagelijkse sleur even aan de kant te schuiven, niet? Maak kennis met de Scandinavische gastvrijheid en geniet van de sprookjesachtige sfeer.

Activiteiten voor jong en oud

Voor de kinderen is er Legoland in Billund en het Tivoli-pretpark in Kopenhagen. Natuurliefhebbers verliezen hun hart op het eiland Møn. Liefhebbers van hedendaagse architectuur kunnen ook zeker in Denemarken terecht! En voor Deens design, delicatessen en topmerken moeten shopaholics in Strøget zijn. Zelfs met je ogen dicht weersta je niet aan de verleiding!

Boek nu je ticket naar sprookjesland

Zeg nu zelf: spreekt het land van de Vikings, Hamlet en de Kleine Zeemeermin ook niet tot jouw verbeelding? Wees slim en boek vandaag nog je vakantie Denemarken. Met Neckermann haal je nog meer uit je vakantie Denemarken!
Last minute deals
Onze favorieten
Onze beste deals