Last Minute Hotel Ardennen

Last Minute Hotel Ardennen

Even ontspannen dicht bij huis? Dat doe je met een Last Minute naar de Ardennen! Stap in je auto en zet koers naar dit bosrijke pareltje in eigen land.

Prachtige natuur, heerlijke gastronomie

De Ardennen zijn een topbestemming voor iedere natuurliefhebber. Hier vormen bossen, rivierdalen en rotsformaties het ideale decor voor stevige wandel- en fietstochten. En misschien kom je onderweg wel een bever, hert of everzwijn tegen. Met wat kilometers in de benen krijg je natuurlijk honger. Tijd dus om de Ardense gastronomie uit te testen! En dat ze met glans slaagt, staat nu al vast. Geniet met volle teugen van de lokale ham, vleespastei en wijngaardslakken. Komt het water je in de mond? Reserveer dan nu je Last Minute naar de Ardennen.

Actie en ontspanning

In de Ardennen hoef je je geen seconde te vervelen. Ga op verkenning in historische kastelen en prachtige tuinen of maak een stadswandeling in pittoreske plaatsjes zoals La Roche, Malmedy en Bastenaken. Mag het voor jou wat avontuurlijker? Vaar dan met een kajak de Semois af, ga zeilen op een indrukwekkend stuwmeer of waag je aan een hindernissenparcours. En op het einde van de dag? Dan laat je je verwennen is een kuuroord.

Reserveer nu je hotel in de Ardennen

Zin in een Last Minute naar de Ardennen? Het hotel dat je zoekt, vind je bij Neckermann. Ontdek nu ons aanbod, reserveer je hotel en vertrek. Veel plezier!
Last minute deals
Onze favorieten
Onze beste deals