Vakantie België

Vakantie België

Een land met vele gezichten

Zin in mooie gebouwen, natuurschoon en een rijke cultuur? In het kleine maar fijne België ga je een onvergetelijke vakantie tegemoet. België heeft heel wat te bieden, zowel in de zomer als in de winter. Of je nu kiest voor zijn kust, zijn Ardeense hoogten, zijn Kempense heide, zijn historische steden, zijn culinaire hoogstandjes of zijn fauna en flora, België blijft verassen en er valt altijd iets nieuws te beleven.

Rust en verwondering

België is een veelzijdig land, en dat mag je gerust letterlijk nemen. In het noorden is er Vlaanderen, waar Nederlands wordt gesproken. Ten zuiden van de taalgrens ligt Wallonië, waar Frans de voertaal is. Tussen die twee in ligt de metropool Brussel, niet alleen hoofdstad van België maar ook van de Europese Unie!

Een schat aan bezienswaardigheden

Ben je te vinden voor rust en verpozing? Die vind je zeker tijdens fiets- en wandeltochten in de bosrijke Ardennen, de mooie Kempen of aan zee. Ook wie houdt van prachtige steden komt in België ruim aan zijn trekken: het middeleeuwse Brugge, universiteitssteden Gent en Leuven, het bijzondere Luik en havenstad Antwerpen zitten boordevol verrassingen!

Reserveer nu

Op zoek naar een veelzijdige reis? Boek nu je goedkope vakantie in België, en geniet van onze laagsteprijsgarantie.
Last minute deals
Onze favorieten
Onze beste deals