Contact
Hoe kunnen wij je helpen?

070 / 233 906 (€0,30 /min)
Ma-vrij: 8u-22u
Zat-zon: 9u30-22u
Feestdagen: 9u30-17u

x
?

Navigateur non supporté

Neckermann.be ne soutient pas cette version de votre navigateur. Afin de surfer plus facilement sur notre site nous vous recommandons de télécharger la dernière version du navigateur.Non, merci

 

CHINA »

Klaar om het grootse China te verkennen? Betreed de Verboden Stad in Peking en bezoek het legendarische Zomerpaleis even buiten de stad. De traditionele selfie op de Chinese muur mag zeker niet ontbreken en een bezoek aan het wereldberoemde Terracottaleger in Xi’an evenmin. Laat je in het kosmopolitische Shanghai verrassen door de torenhoge skyscrapers. Ga op jacht naar de mooiste rijstterrassen in Lóngjǐ of waag je aan een stukje van de fabelachtige Zijderoute.

THAILAND »

Verlies jezelf in het veelzijdige en levendige Bangkok met het Koninklijk Paleis, de gulden pracht van de tempels, het kleurrijke Chinatown en het grote aanbod street food. Phuket is the place to be voor een tropische strandvakantie met de mooiste resorts in het land. Fans van tempels trekken het best naar het mooie en rustige Chiang Mai.

JAPAN »

Moderne steden, flitsende gadgets, mysterieuze geisha’s, fabelachtige kersenbloesems, typische karaokebars, traditionele theeceremonies en vers gemaakte sushi's zijn maar een fractie van wat het land van de rijzende zon te bieden heeft. Ontdek de tuinen en tempels van Kyoto met de beroemde rode torii-poort, laat je verblinden door de neonlichten van Tokio en ontdek de culinaire lekkernijen van het moderne Osaka.

INDONESIË »

Het paradijselijke Bali is een droom voor de reiziger op zoek naar luxe en ontspanning. Java is een must met de wereldberoemde tempels van Borobodur en Prambanan, de zandvlakte van de Bromovulkaan, de imposante krater van de Kawa Ijen en de trendy sfeer van Yogjakarta. Weelderige natuur vind je dan weer op Sumatra. Denk maar aan jungles met orang-oetans, idyllische stranden en slapende vulkanen.