Contact
Hoe kunnen wij je helpen?

070 / 233 906 (€0,30 /min)
Ma-vrij: 8u-22u
Zat-zon: 9u30-22u
Feestdagen: 9u30-17u

x
?

Navigateur non supporté

Neckermann.be ne soutient pas cette version de votre navigateur. Afin de surfer plus facilement sur notre site nous vous recommandons de télécharger la dernière version du navigateur.Non, merci

 

ZUID-AFRIKA »

Schrap The Big Five alvast van je bucketlist als je richting Zuid-Afrika trekt. Zo is Johannesburg, de grootste stad van Zuid-Afrika, de ideale uitvalsbasis om het legendarische Kruger National Park te bezoeken. Aan de voet van de indrukwekkende Tafelberg ligt Kaapstad, waar diverse culturen, culinaire tradities en landschappen elkaar ontmoeten. Vanuit Port Elizabeth kan je perfect vetrekken om de beroemde Tuinroute te ontdekken, een absolute must.

PARADIJSELIJKE EILANDEN

Witte zandstranden, azuurblauw water, wuivende palmen, een cocktail of kokosnoot in de hand en de beste luxe resorts? Welkom op Mauritius. Op Zanzibar kan je naast prachtige stranden en een rijk onderwaterleven genieten van een binnenland vol oude dorpjes en een kleurrijke hoofdstad. Meer van dezelfde perfectie kan je terugvinden op de Seychellen met als bonus schildpadden spotten.

SAFARI

Ben je gefascineerd door woest natuurschoon en wilde dieren in hun natuurlijke habitat? Trek dan naar Kenia met het prachtige Masai Mara National Park en het Amboseli National Park. Een absolute must om wilde dieren te spotten is het legendarische Serengeti National Park in Tanzania. Midden in de noordelijke vlakten sta je oog in oog met de hoogste top van Afrika en 's werelds hoogste vrijstaande vulkaan, de Mt Kilimanjaro, met groene flanken en sneeuwbedekte top.

Hotel
Kenia
Tanzania

ZIMBABWE

Zimbabwe biedt een indrukwekkende verscheidenheid aan natuurschoon en aantrekkelijke landschappen. De voornaamste reden om dit land te bezoeken is de wonderlijke pracht van de Victoria Falls. Van rugzaktoeristen tot pasgehuwden op huwelijksreis, Victoria Falls is voor iedereen één van ‘s werelds mooiste trekpleisters. Je kan de kracht van de mooiste waterval ook bewonderen vanuit een helikopter of, voor de avonturiers, vanuit Devil’s Pool over de rand naar beneden kijken.

Hotel
Zimbabwe