Contact
Hoe kunnen wij je helpen?

070 / 233 906 (€0,30 /min)
Ma-vrij: 8u-22u
Zat-zon: 9u30-22u
Feestdagen: 9u30-17u

x
?

Navigateur non supporté

Neckermann.be ne soutient pas cette version de votre navigateur. Afin de surfer plus facilement sur notre site nous vous recommandons de télécharger la dernière version du navigateur.Non, merci

 

Skigebieden Zwitserland

Onze favorieten

Les Quatre Vallées »

1076 km van Brussel | hoogtes van 821 m tot 3330 m | 412 km pistes

Rood, zwart en off-piste hebben hier zonder enige twijfel de bovenhand. De gevorderde wintersporter kan hier helemaal zijn ding doen. Bovendien hoef je niet in te zitten over sneeuwzekerheid, want de pistes reiken hier tot 3300 meter. Op zoek naar toffe après-ski om te ontspannen of helemaal los te gaan? Dan moet je in Nendaz en vooral in Verbier zijn.

Jungfrau »

695 km van Brussel | hoogtes van 1000 m tot 2970 m | 202 km pistes

Welkom in een van de mooiste skiregio’s van de Alpen. Hier kan je perfect leren skiën op mooie blauwe pistes met prachtig zicht op de Alpenreuzen Jungfrau, Eiger en Mönch. Ook gevorderden vinden hier hun portie uitdaging op zwarte pistes zoals de Schilthorn, uiteraard ook met adembenemend zicht op de Alpen. En daarna even in de sauna om te ontspannen?

Davos Klosters Mountains »

777 km van Brussel | hoogtes van 810 m tot 2844 m | 236 km pistes

Davos-Klosters is the place to be voor gevorderde skiërs én vooral snowboarders. Zo is de Jakobshorn het domein van snowboarders met een enorm funpark, toffe terrasjes en gezellige berghutten. Echte waaghalzen vinden hier ook hun gading dankzij het enorme off-piste gebied. Bovendien is dit een vrij rustig gebied en hoef je niet lang te wachten voor liften.

Laax - Flims - Falera »

767 km van Brussel | hoogtes van 1100 tot 3018 m | 188 km pistes

Dit bruisende skigebied bestaat uit de drie dorpen Flims, Laax en Falera. Ze trekken dan ook elk een bepaald type wintersporter aan. Sportieve skiërs vinden uitdaging in Flims, Laax ontvangt snowboarders met open armen en wintersporters op zoek naar het typische idyllische skidorp kunnen terecht in Falera. Bovendien is dit gebied heel sneeuwzeker én is het geschikt voor wintersporters van alle niveaus en dus ook voor kinderen.

Matterhorn - Zermatt »

773 km van Brussel | hoogtes van 1620 m tot 3820 m | 322 km pistes

In dit afwisselend skigebied reiken de pistes tot maar liefst 3899 meter. Bovendien zorgt de gletsjer ervoor dat je het hele jaar door kan skiën! Gevorderden vinden voldoende uitdaging rond Zermatt met verschillende zwarte pistes maar ook uitdagende off-piste mogelijkheden. Beginners houden dan weer meer van de pistes rond Klein Matterhorn. In de namiddag en ‘s avonds geniet je van gezellige of bruisende après-ski.

Villars - Gryon - Les Diablerets »

756 km van Brussel | hoogtes van 1224 m tot 2120 m | 84 km pistes

Dit prachtige uitgestrekte gebied is uitermate geschikt voor families met kinderen. Hier leren beginnertjes skiën met een feeëriek zicht op de Alpen. Dankzij de gletsjer is er sowieso garantie op sneeuw en de meeste pistes liggen boven de boomgrens waardoor je overal mooie panorama’s kan bewonderen. Ook langlaufers en wandelaars voelen zich hier helemaal goed.

 

Gstaad »

724 km van Brussel | hoogtes van 1000 m tot 3016 m | 176 km pistes

Welkom in een van de bekendste skigebieden van Zwitserland. Hier vind je niet alleen brede pistes, prachtige panorama’s en goede restaurants op de piste, maar ook een tikkeltje exclusiviteit. Hier zou je wel eens een celebrity kunnen spotten op de pistes. Sfeer troef met de typische houten chalets en gezellige voetgangerszone in het centrum.

Val d'Anniviers »

813 km van Brussel | hoogtes van 1341 m tot 3025 m | 201 km pistes

In Val d’Anniviers heerst een gezellige sfeer en vindt elk type wintersporter pistes van het gewenste niveau. Het sneeuwzekere Chandolin is perfect voor de gemiddelde skiër op zoek naar mooie rode pistes. Snowboarders kunnen helemaal hun ding doen in Zinal. Bovendien verbindt een gondelbaan van 3 km Zinal met Grimentz. Prachtige zichten verzekerd. Wie naast het skiën ook tot rust wil komen kan terecht in Saint-Luc.