Contact
Hoe kunnen wij je helpen?

070 / 233 906 (€0,30 /min)
Ma-vrij: 8u-22u
Zat-zon: 9u30-22u
Feestdagen: 9u30-17u

x
?

Navigateur non supporté

Neckermann.be ne soutient pas cette version de votre navigateur. Afin de surfer plus facilement sur notre site nous vous recommandons de télécharger la dernière version du navigateur.Non, merci

 

Huur je skimateriaal vooraf: tot 50% korting

Huur je Skisetmateriaal vooraf en betaal tot wel 50% minder dan ter plaatse! Skiset is de nummer 1 in skihuur in Europa met 800 ski- en snowboardwinkels die garant staan voor kwaliteit en service. Bij Skiset vind je materiaal voor skiërs én snowboarders van elk niveau en ook een breed aanbod voor kinderen. Huur op voorhand en wees zeker van het juiste materiaal voor een perfecte skivakantie.

Huur je skimateriaal

Nederlandstalige lessen in meer dan 500 skigebieden

Boek op voorhand je skilessen en geniet van de beste prijzen. Zo ben je ook zeker van je plaats en van het juiste niveau voor jou of je kinderen. CheckYeti werkt samen met vertrouwde kwalitatieve skischolen en skileraars in meer dan 500 skigebieden. Je kan kiezen uit een breed aanbod van skilessen in het Nederlands en het Frans. Bovendien kan je bij CheckYeti vaak genieten van flexibele annuleringsvoorwaarden.

Boek je skilessen