Contact
Hoe kunnen wij je helpen?

070 / 233 906 (€0,30 /min)
Ma-vrij: 8u-22u
Zat-zon: 9u30-22u
Feestdagen: 9u30-17u

x
?

Navigateur non supporté

Neckermann.be ne soutient pas cette version de votre navigateur. Afin de surfer plus facilement sur notre site nous vous recommandons de télécharger la dernière version du navigateur.Non, merci

 

Ontdek onze mooiste skidorpen

Oostenrijk

De Oostenrijkse skigebieden staan bekend om hun prachtige bergdorpjes die een en al sfeer uitademen. Zo is Alpbach al meerdere malen bekroond tot mooiste dorp van Oostenrijk, dankzij de zonnige ligging en de uitsluitend houten gebouwen die het dorpje bevolken. Ook Lech komt ‘s winters recht uit een sprookje met traditionele chalets maar toch heerst hier een mondaine en sportieve sfeer. In Seefeld kan je dan weer rustig gaan winkelen en wandelen in het autovrije centrum. Klaar voor een traditioneel stukje Oostenrijk?

Frankrijk

Het is een cliché dat je in Frankrijk geen mooie skidorpen kan vinden. Niet alle skigebieden bestaan uit moderne hoogbouw, er zijn ook verschillende pittoreske skidorpen te vinden. Wij helpen je graag op weg. Samoëns ligt in Le Grand Massif en is een uiterst charmant dorpje met een authentieke 19e-eeuwse uitstraling. Ook Châtel mag zichzelf sfeervol noemen. Dit dorpje in Les Portes du Soleil bestaat uit houten chalets, gezellige restaurants en winkeltjes met lokale producten. Het authentieke skidorp Megève stamt uit de 13e eeuw en was vroeger een van de meest exclusieve resorts in Frankrijk.

Zwitserland

Ook in Zwitserland is er aan authentieke bergdorpen geen gebrek. Zo is Grimentz in Wallis misschien wel het allermooiste dorp van de Alpen met haar mooie oude boerderijen en houten chalets. Een ander karakteristiek bergdorp is Adelboden met gezellige restaurants, leuke hotels en verschillende kleine bars. Zo heb je ook nog Arosa, een verrassend knus en intiem kuuroord, dat er bijzonder sprookjesachtig uitziet.