Contact
Hoe kunnen wij je helpen?

070 / 233 906 (€0,30 /min)
Ma-vrij: 8u-22u
Zat-zon: 9u30-22u
Feestdagen: 9u30-17u

x
?

Navigateur non supporté

Neckermann.be ne soutient pas cette version de votre navigateur. Afin de surfer plus facilement sur notre site nous vous recommandons de télécharger la dernière version du navigateur.Non, merci

 

Skigebieden Frankrijk

Onze favorieten

Les Trois Vallées »

935 km van Brussel | hoogtes van 900 m tot 3230 m | 600 km pistes

Welkom in het wintersportparadijs van Les Trois Vallées. Hier komen alle dromen van de gevorderde skiër waar dankzij pittige rode en zwarte pistes en afdalingen met een stevig hoogteverschil. Bovendien is dit een uitstekend gebied voor tochten van alle niveaus. De après-ski in deze dorpen gaat van rustig, naar gezellig of naar feestelijk. Jij kiest!

Paradiski »

1045 km van Brussel | hoogtes van 1200 m tot 3200 m | 425 km pistes

Met 425 km aan pistes behoort dit gebied tot de grootste ter wereld. Snowboarders zijn helemaal in hun element in Paradiski dankzij de bijna eindeloze snowparks. Het veelzijdige aanbod aan pistes zorgt ervoor dat zowel beginners als ervaren wintersporters hier een uitstekende vakantie beleven. Bovendien is dit gebied erg sneeuwzeker dankzij de aanwezigheid van twee gletsjers. Verder zijn er bars en cafés genoeg in de dorpen voor een gezellige après-ski.

Tignes - Val d'Isère »

962 km van Brussel | hoogtes van 1550 m tot 3456 m | 300 km pistes

Tignes - Val d’Isère heeft het allemaal. Pittige pistes, veel afwisseling, ongekend hoogteverschil, goede après-ski, fantastische off-piste en 2 gletsjers. Het is een paradijs voor de gevorderde wintersporter die op zoek is naar dat beetje extra. Zo kan je dagenlang tochten maken zonder langs dezelfde pistes te komen! Klaar voor een uitdaging?

Portes du Soleil »

767 km van Brussel | hoogtes van 900 m tot 2254 m | 580 km pistes

Dit reusachtige skigebied ligt zowel in Frankrijk als in Zwitserland en is een droom voor fans van dagtochten. Zowel beginnende als gemiddelde skiërs vinden hier pistes en tochten naar hun gading. Het is ook een perfect gebied voor kinderen dankzij mooie blauwe pistes en veel skischolen.

Alpe d'Huez - Grand Domaine »

896 km van Brussel | hoogtes van 1125 m tot 3310 m | 250 km pistes

Dit veelzijdige gebied is een droombestemming voor de gevorderde wintersporter. Spannende rode en zwarte pistes, oneindig veel mogelijkheden voor tochten en uiterst uitdagende off-piste voor de echte pro. Hier vind je beroemde pikzwarte pistes zoals Le Tunnel en de Sarenne. Challenge accepted?

Les Sybelles »

921 km van Brussel | hoogtes van 1500 m tot 2591 m | 308 km pistes

Les Sybelles is heel populair bij families en beginners dankzij een groot netwerk aan eenvoudigere pistes. Hier kan je ook genieten van adembenemende panorama’s, want in les Sybelles is er nagedacht over de plaatsing van pistes en liften om het landschap zo natuurlijk mogelijk te houden. Terug krachten opdoen kan in één van de bergrestaurants met een lekkere fondue of tartiflette.

Le Grand Domaine »

935 km van Brussel | hoogtes van 1250 m tot 2550 m | 165 km pistes

Le Grand Domaine is een fantastisch gebied voor beginners die nog niet veel kilometers op de latten of board hebben gestaan. Je vindt er heel toffe groene en blauwe pistes waardoor dit gebied ook ideaal is voor gezinnen met jonge kinderen. In Valmorel heb je veel accommodaties die vlak bij de pistes liggen. Gezelligheid troef in Le Grand Domaine.

 

Le Grand Massif »

826 km van Brussel | hoogtes van 700 tot 2484 m | 265 km pistes

Welkom in Le Grand Massif. Neem gerust de tijd om de indrukwekkende toppen van de Mont Blanc en de Mont Buet op de achtergrond te bewonderen. Dit grote en gevarieerde skigebied is perfect voor beginners en kinderen dankzij de eenvoudige blauwe en groene pistes. Flaine is een heel modern skidorp terwijl de andere 4 dorpen een meer authentieke sfeer hebben. Het hele gebied staat sowieso garant voor een leuke gemoedelijke sfeer.