Contact
Hoe kunnen wij je helpen?

070 / 233 906 (€0,30 /min)
Ma-vrij: 8u-22u
Zat-zon: 9u30-22u
Feestdagen: 9u30-17u

x
?

Navigateur non supporté

Neckermann.be ne soutient pas cette version de votre navigateur. Afin de surfer plus facilement sur notre site nous vous recommandons de télécharger la dernière version du navigateur.Non, merci

 

USA

Fervente wintersporters moeten gewoon eens in de USA geskied hebben. De bergen zien er hier verschillend uit en het wintersportgevoel is helemaal anders dan in de Alpen. De sneeuw is hier namelijk een stuk fijner dan in Europa en zorgt voor een onvergetelijke ervaring op en naast de pistes. In de skidorpen zal je een heel andere sfeer aantreffen. Enerzijds heb je de meer luxueuze dorpen die ook celebrities aantrekken zoals Aspen en anderzijds de typisch Amerikaanse dorpen die doen denken aan het Wilde Westen.

Canada

Wintersporten in Canada? Dat is oog in oog staan met betoverende natuur, skiën en snowboarden op de beste poedersneeuw, logeren in typische lodges en je vergapen aan het spektakel van de Rocky Mountains. Canada combineert sneeuwzekerheid met de mooiste nationale parken, waardoor je wintersportvakantie een waar sprookje wordt te midden van prachtige bossen en bevroren meren. Wil je op ontdekking zonder latten of board? Wat dacht je van een tocht met de hondenslede!