Contact
Hoe kunnen wij je helpen?

070 / 233 906 (€0,30 /min)
Ma-vrij: 8u-22u
Zat-zon: 9u30-22u
Feestdagen: 9u30-17u

x
?

Navigateur non supporté

Neckermann.be ne soutient pas cette version de votre navigateur. Afin de surfer plus facilement sur notre site nous vous recommandons de télécharger la dernière version du navigateur.Non, merci

 

Gratis annuleren Oostenrijk

De Oostenrijkse gastvrijheid is een van de belangrijkste troeven van deze topbestemming. Nog niet overtuigd? Dan lukt dat zeker wel met deze troeven: authentieke dorpen en skihutten, moderne ski-infrastructuur, tot in de puntjes gereden skipistes in skigebieden met een gevarieerd aanbod voor elk ski- of snowboardniveau. Ben je eenmaal in Oostenrijk gaan skiën, dan kom je terug!

Gratis annuleren Frankrijk

Hou je van lange afdalingen en skiën boven de boomgrens, dan moet je in Frankrijk zijn. Hier vind je de grootste skigebieden van de wereld. Toch betekent groot niet noodzakelijk geweldig moeilijk, want het aanbod aan pistes is er gevarieerd en ervaren skiërs en snowboarders vinden er net zo goed hun gading als beginnelingen. Handig is dat veel skistations gebouwd zijn in functie van de wintersport zodat veel accommodaties in de buurt of aan de piste of de skilift liggen.

Gratis annuleren Zwitserland

Zwitserland is het wintersportland bij uitstek. Het kent een erg lange wintersporttraditie dankzij de hoogste bergtoppen van de Alpen en een authentieke charme. Het land biedt voor gevorderde wintersporters uitdagende skigebieden zoals Les Quatres Vallées en Les Portes du Soleil. Wie zijn sporen nog moet verdienen, kan terecht in gemoedelijke skigebieden zoals dat van Savognin of Meiringen-Hasliberg. Hier vormt de aantrekkelijke mix van traditie, rust en gastronomie de garantie voor een geslaagde skivakantie.

Gratis annuleren Italië

Levensgenieters op latten of snowboard trekken naar de Italiaanse skigebieden. Het is misschien net iets verder rijden, maar de adembenemende schoonheid van de Italiaanse Alpen of de Dolomieten maakt dat meer dan goed. Bovendien ben je hier ook zekerder van dat streepje zon. En geef toe, een aperitiefje op een zonovergoten terras van een skihut, dat is toch pas vakantie.