Contact
Hoe kunnen wij je helpen?

070 / 233 906 (€0,30 /min)
Ma-vrij: 8u-22u
Zat-zon: 9u30-22u
Feestdagen: 9u30-17u

x
?

Navigateur non supporté

Neckermann.be ne soutient pas cette version de votre navigateur. Afin de surfer plus facilement sur notre site nous vous recommandons de télécharger la dernière version du navigateur.Non, merci

 Kies je EXTRA voordeel

Vertrek vanuit Brussel en geniet van een extra korting van € 50 per persoon! Gebruik de kortingscode WINTER50 in de betaalstap om de extra korting direct te verrekenen.

Boek met € 50 korting p.p.

Info en voorwaarden

Krijg nu gratis luchthavenvervoer, heen en terug, voor 3 personen per boeking! Gebruik de code FREETAXI in de laatste stap van je boeking om deze service toe te voegen.

Boek met gratis luchthavenvervoer

Info en voorwaarden

Ben je minstens 55 jaar? Tel beide leeftijden op en rond af naar het volgende tiental. Dat bedrag is jouw korting. Boek je vakantie en contacteer je reisagent of onze vakantielijn.

Krijg je leeftijd in korting

Info en voorwaarden

 
420x250

Overwinteren in de zon

Geen zin om deze winter in de kou te blijven zitten? Trakteer jezelf dan op een lange en deugddoende vakantie in Egypte of Spanje! Zie je jezelf al snorkelen in de Rode zee of genieten van de heerlijke keuken van de Canarische eilanden tijdens de herfst-of wintermaanden? Laat de kou links liggen en ontdek snel onze lange winterzonvakanties aan stuntprijzen!

Contacteer na boeking een vakantie-adviseur of je vakantiewinkel om je extra voordeel naar keuze toe te voegen aan je vakantie.

Ontdek onze lange winterzonvakantiesOnze garanties

Later goedkoper? Verschil terugbetaald
Meer info »

Elders goedkoper? Verschil terugbetaald
Meer info »

Tot 8 weken voor je vertrek.
Meer info »
Onze tophotels

Geniet nu van € 100 EXTRA vroegboekkorting op onze tophotels