Contact
Hoe kunnen wij je helpen?

070 / 233 906 (€0,30 /min)
Ma-vrij: 8u-22u
Zat-zon: 9u30-22u
Feestdagen: 9u30-17u

x
?

Navigateur non supporté

Neckermann.be ne soutient pas cette version de votre navigateur. Afin de surfer plus facilement sur notre site nous vous recommandons de télécharger la dernière version du navigateur.Non, merci
.

Xanthe vliegt mee met Plop en K3

 

Op 10 augustus was het dan zover! ‘s Morgens kwam een busje ons bij ons thuis oppikken om ons naar de luchthaven te brengen. Aangekomen in de luchthaven was ik vol ongeduld om die vliegtuigen nu eindelijk te kunnen zien. Na het inchecken ben ik met mama en papa iets gaan drinken en daar zag ik de vliegtuigen staan. Met welk vliegtuig gaan wij vliegen? Mama en papa wisten het ook niet, daarom gingen we terug naar de incheckbalie waar Carine en Kelly ons stonden op te wachten. Nadat we samen met mijn wensfeeën nog iets gedronken hadden, was het tijd geworden om naar het vliegtuig te stappen. Carine en Kelly gingen mee tot aan het vliegtuig om ons uit te wuiven. Ik kon mijn ogen niet geloven als ik het vliegtuig op de tarmac zag staan! Het vliegtuig van PLOP!!!! Dit was nog niet alles, nadat we opgestegen waren mocht ik van de piloot even in de cockpit een kijkje gaan nemen!! Nadat we geland waren mocht ik zelfs eens plaats nemen op de stoel van de piloot. Dan op naar ons hotel. Hier was niets te kort: veel zwembaden, trampolines, mini golf, mini disco, lekker eten, dansen, speeltuin, mooi kamer, paardjes rijden, leuke uitstappen, en nog veel meer. Maar op vrijdag 17 augustus was het dan terug tijd om naar huis te gaan! En als kers op de taart mocht ik tijdens de terugvlucht bij het opstijgen en de landing in de cockpit plaatsnemen tussen de twee piloten van het enige echte K3-vliegtuig! Ik heb tijdens de landing zelfs ons huis gezien!!! Deze reis zal ik niet snel vergeten, ze was fantastisch! Daarom wil ik iedereen nog eens heel hard bedanken!!

Dikke kus,
Xanthe

Deborah bezoekt het paleis van koning Minos

Mijn wens voor Make-A-Wish was een reis naar Kreta. Ik wou zo graag naar de zonnige stranden en ook het prachtige paleis zien van koning Minos uit de Griekse mythologie. In de paasvakantie was het zo ver en konden we vertrekken richting Kreta. Samen met mijn ouders, twee zussen en broer werden we heel vroeg in de morgen opgehaald door een taxi en naar de luchthaven van Zaventem gebracht. Het was de eerste keer in mijn leven dat ik heb gevlogen! Omdat ik een brief van Make-A-Wish afgaf aan de steward in het vliegtuig, werd ik extra verwend. Ik heb zelfs samen met mijn grote broer in de cockpit mogen zitten tijdens de landing in Heraklion. Vanuit de luchthaven zijn we met een busje naar een zeer mooi vijfsterrenhotel gebracht: het Sentido Mitsis Laguna Exclusive Resort en Spa in Anissaras. Een mooi wit sprookjespaleis! De animatoren van het resort hebben ervoor gezorgd dat we ons geen minuut verveeld hebben. Ze hebben geprobeerd om mij en mijn zussen in het zwembad te duwen. Jammer genoeg voor hen is het niet gelukt! We hebben tijdens onze vakantieweek twee leuke uitstappen gemaakt. Het eerste was natuurlijk naar het paleis van Knossos, want dat wou ik zo graag zien. De andere uitstap ging naar het melaatsteneiland Spina Longa met een spannende boottocht op een woelige zee als toemaatje. Moe maar tevreden zijn we na een weekje Kreta teruggekeerd naar België met een K3-vliegtuig. Met deze prachtige reis is mijn wens zeker vervuld.

Groetjes,
Deborah