Navigateur non supporté

Neckermann.be ne soutient pas cette version de votre navigateur. Afin de surfer plus facilement sur notre site nous vous recommandons de télécharger la dernière version du navigateur.Non, merci

NIEUW VOOR LENTE/ZOMER 2018

Bij het plannen van je ultieme droomvakantie kies je eerst en vooral de perfecte bestemming, vervolgens het type hotel dat bij jouw verwachtingen past en uiteindelijk het hotel zelf. En daar stopt het dan ook, tot je ter plaatse incheckt. Of toch niet? Dankzij “Kies je kamer” krijg jij de kans om op voorhand de precieze kamer te kiezen waarin je zal verblijven. En dit met slechts een paar muisklikken!

Kies de juiste kamer voor jezelf

STAP 1

Step 1

Heb je een verblijf geboekt in een hotel dat “Kies je kamer” aanbiedt, dan krijg je 6 dagen voor vertrek een e-mail met de vraag of je op voorhand je eigen kamer wenst te kiezen. Helaas kunnen wij niet garanderen dat iedereen deze optie aangeboden krijgt omwille van operationele redenen.

Step 2

STAP 2

Klik op de link in de e-mail of selecteer je hotel in het volgende tabblad om het grondplan van het hotel te zien. Op het plan krijg je alle faciliteiten te zien, de beschikbare kamers en de prijs die je zal moeten betalen om je keuze te bevestigen. Het supplement voor het kiezen van je kamer betaal je ter plaatse in het hotel.

Step 3

STAP 3

We geven jou graag nog enkele tips mee voor het kiezen van jouw ideale kamer, naar gelang je leeftijd, levensstijl en alles waar jij belang aan hecht tijdens jouw droomvakantie.

Step 4

STAP 4

De grote dag is aangebroken: je vertrekt op vakantie! No stress, want je kan straks met een gerust hart inchecken in de kamer die jij gekozen hebt. Klaar voor een onvergetelijke vakantie?

Handige tips bij het kiezen van de perfecte kamer

Wat is er spannender dan een vakantie boeken en de dagen te doorstrepen op je kalender tot de dag van vertrek is aangebroken? Je hebt zonder twijfel heel wat moeite gedaan om de perfecte bestemming en het beste hotel te kiezen. Het laatste wat je nodig hebt is om bij het inchecken een kamer toegewezen te krijgen die niet 100% kan bieden wat je nodig hebt. Maar nu geeft Neckermann je de kans om zelf je kamer te kiezen, nog voor je op vakantie vertrekt zodat je met volle teugen kan genieten van een welverdiende vakantie.

Op vakantie is je hotelkamer je veilige haven, je thuis en het is dus van groot belang om de juiste kamer te kiezen. Heb je bijvoorbeeld twee jonge kinderen, dan is het voor jou ongetwijfeld belangrijk om dicht bij het zwembad en de kinderanimatie te verblijven. Je weet namelijk nooit hoe vaak je snel nog even naar de kamer moet lopen voor een extra luier of vergeten zwembandjes.

Op vakantie zonder kinderen? Dan ben je misschien eerder op zoek naar rust en stilte. Een kamer op de bovenste verdieping zorgt ervoor dat je zo weinig mogelijk gestoord wordt door andere gasten.

Je keuze zal afhangen van verschillende dingen, gaande van je leeftijd tot je levensstijl. Bekijk hieronder onze meer uitgebreide tips over het kiezen van de juiste kamer om nog nét ietsje meer controle te hebben over je perfecte vakantie.

Jonge koppels

For young couples
 • Instagram-verslaafd? Hou rekening met het zicht dat je vanuit je kamer zal hebben en gebruik het kompas op het plan om te controleren waar je de mooiste zonsondergang kan vastleggen. #nofilter
 • Ga voor de bovenste verdieping van het hotel zodat je geen last hebt van rennende voetjes van spelende kinderen boven je hoofd. Of heb je zo’n trendy opblaasbare flamingo of eenhoorn voor het zwembad? Kies dan misschien een kamer dichter bij het gelijkvloers zodat je niet te lang in de lift hoeft te zitten met je zwembad-accessoires.

Families met kleine kinderen

For families with little ones
 • Laten we eerlijk zijn, op vakantie gaan met kleine kinderen is gelijk aan heel vaak teruggaan naar de kamer om vergeten spullen te gaan ophalen. Kies een kamer die dicht bij het zwembad en/of de kinderanimaties ligt, maar niet te dicht bij de bar of bij de avondanimaties zodat je ’s avonds met je gezin kan relaxen.
 • Reizen jullie met verschillende gezinnen samen? Kies dan zeker kamers die dicht bij elkaar liggen. Zo kunnen de kinderen samen spelen terwijl de volwassenen van een gezellige babbel en een glaasje wijn genieten.

Families met grotere kinderen

For families with older kids
 • Jij hebt waarschijnlijk een duidelijk idee over het soort kamer dat je wenst, maar zijn je tieners daar wel mee akkoord? Kies de perfecte kamer met het hele gezin zodat iedereen tevreden is bij aankomst.
 • Je tieners zullen wat onafhankelijkheid nodig hebben en jij zal misschien ook wel een pauze willen inlassen. Hou iedereen tevreden en neem een kamer dicht bij toffe activiteiten. Terwijl ze zich uitleven op Snapchat weet jij dat ze in de buurt blijven en kan jij ook ontspannen.

Oudere koppels

For older couples
 • Ga je op vakantie met het hele gezin? Kinderen én kleinkinderen? Dan wil je ’s avonds waarschijnlijk kunnen uitrusten van een drukke dag met je familie. Beslis samen welke kamers te boeken zodat iedereen tevreden is en er ook ruimte voor rust is.
 • Ben je een vroege vogel? Gebruik dan zeker het kompas op het grondplan zodat je een kamer kan kiezen waar je de zonsopgang ’s morgens kan bewonderen door het raam.

Ontdek alle deelnemende hotels

Voorwaarden:

 • Deze service wordt aangeboden bij een selectie hotels, in pakket gereserveerd (hotel + vlucht)
 • Geldig voor vertrek vanaf 1 mei 2018
 • 6 dagen voor vertrek krijgen bepaalde reizigers een mail met de uitnodiging om een specifieke hotelkamer te kiezen
 • Kostprijs: vanaf € 20, ter plaatse aan de hotelier te betalen
 • Keuze uit een selectie kamers van het initieel geboekte kamertype
 • Geen upgrade mogelijk via deze service, contacteer ons voor een upgrade
 • De service kan op elk moment teruggetrokken worden
 • Omwille van operationele redenen kan de service niet aan iedereen worden aangeboden