Contact
Hoe kunnen wij je helpen?

070 / 233 906 (€0,30 /min)
Ma-vrij: 8u-22u
Zat-zon: 9u30-22u
Feestdagen: 9u30-17u

x
?

Navigateur non supporté

Neckermann.be ne soutient pas cette version de votre navigateur. Afin de surfer plus facilement sur notre site nous vous recommandons de télécharger la dernière version du navigateur.Non, merci

Nieuw bij Neckermann

Vakantie met je gezin draait rond samenzijn en quality time met de mensen die je liefhebt. Op vakantie willen wij ervoor zorgen dat jij maximaal kan genieten van die kostbare momenten samen. Met onze vernieuwende service: "Kies je favoriete ligstoel" kan je met je gezin, je partner of vrienden ligbedden vooraf reserveren op je favoriete plaats. Zo kunnen jullie gegarandeerd samen zitten, meer tijd spenderen aan leuke activiteiten en terugkeren naar het zwembad wanneer het jullie uitkomt in de wetenschap dat de ligstoelen voor jullie klaarstaan.

Deze optie is beschikbaar vanaf € 2,5 per ligstoel per dag, met een maximum aantal gefactureerde dagen van 10.

Kies de beste ligstoel voor jezelf

STAP 1

Step 1

Heb je een verblijf geboekt in een hotel dat deze service aanbiedt, dan krijg je 6 dagen voor vertrek een e-mail met instructies om je ligstoel op voorhand te reserveren. Helaas kunnen wij niet garanderen dat iedereen deze optie aangeboden krijgt omwille van operationele redenen*.

Step 2

STAP 2

Volg de link in je e-mail om het grondplan van de zwembaden te zien. Je krijgt alle beschikbare ligstoelen te zien en de kaart is voorzien van een kompas zodat je weet op welk uur van de dag je kunt genieten van zon en schaduw. Wens je een vaste plek vlakbij het kinderzwembad of kies je liever een rustige, enigszins afgezonderde plek? Aan jou de keuze.

Step 3

STAP 3

Van zodra je bent aangekomen in je hotel, is je ligstoel al rereserveerd, precies daar waar je hem wou. Ook uitslapers hoeven zich geen zorgen te maken, want hun favoriete plek blijft exclusief voor hen beschikbaar voor de volledige duur van het verblijf, de klok rond. Gewoonweg relaxen en genieten!

Relax on your sunbed

*Het aantal ligstoelen dat op deze manier kan gereserveerd worden, is beperkt tot ongeveer 20% van de totale capaciteit. Op die manier garanderen we voldoende ligstoelen voor zij die flexibel zijn en liever van dag tot dag een plaats uitkiezen.