Contact
Hoe kunnen wij je helpen?

070 / 233 906 (€0,30 /min)
Ma-vrij: 8u-22u
Zat-zon: 9u30-22u
Feestdagen: 9u30-17u

x
?

Navigateur non supporté

Neckermann.be ne soutient pas cette version de votre navigateur. Afin de surfer plus facilement sur notre site nous vous recommandons de télécharger la dernière version du navigateur.Non, merci

 

Best Short Haul Airline

Onze partner Brussels Airlines heeft de felbegeerde award binnengesleept voor "Best Short Haul Airline" op de uitreiking van de TM Travel Awards 2018.

 

Ruimer aanbod

Geniet van een nóg grotere keuze aan afreisdagen en tal van nieuwe vakantiebestemmingen. Wekelijks vliegen we 7 keer naar Tenerife, 12 keer naar Mallorca en maar liefst 17 keer naar Kreta, ...
Boek je volgende vliegvakantie en geniet van de vele voordelen.

 

Flexibel inchecken

Online inchecken
Win tijd door vooraf in te checken. 23u voor je vertrek ontvang je een e-mail van Brussels Airlines met een link om online of mobiel in te checken. Je kan ook rechtstreeks inchecken op de site van Brussels Airlines. Gebruik daarvoor de 6 laatste cijfers van je reservatie-nummer of het PNR nummer dat je vindt op je reisdocumenten.

Inchecken in Brussel-Zuid en Antwerpen-Centraal
Ga je met de trein naar Brussels Airport en vertrek je vanuit het station Brussel-Zuid of Antwerpen-Centraal? Dan kan je vanaf nu ook in het station inchecken via een check-in kiosk van Brussels Airport. Je kan je plaats op het vliegtuig kiezen en je instapkaart printen. Indien je enkel met handbagage reist, kan je op de luchthaven dan meteen naar de veiligheidscontrole gaan.

Inchecken op de luchthaven
Ben je toch vergeten op voorhand in te checken? Geen probleem, in Brussels Airport kan je ook nog inchecken aan de rijen 2 en 3 via een Express check-in kiosk. Kies je plaats op het vliegtuig en print je instapkaart.

Bagage inchecken
Ruimbagage inchecken op de luchthaven verloopt via de Self Service baggage drop-off toestellen (Scan&Fly). Je plaatst je koffer op de band, scant je instapkaart en bevestigt het label aan je koffer. Dit filmpje toont je hoe dat werkt. Vraag gerust hulp aan een medewerker van Brussels Airlines.

Heb je Premium Service geboekt? Dan kan je door de extra snelle aparte ‘Flex&Fast’ check-in.

 

Stoelreservatie

Zit je het liefst aan het raam of heb je een andere favoriete plaats? Aan jou de keuze, want bij vluchten met Brussels Airlines kan je op voorhand je favoriete stoel kiezen, vanaf 3 dagen na boeking! Stoelreservatie is inbegrepen als je Premium Service boekt of kan vanaf € 12,49 per persoon per enkele reis.

Hoe werkt het? Je kan stoelreservatie toevoegen tijdens je online boeking, via je reisagent of door ons te contacteren op het nummer 070 233 906. Vanaf 3 dagen na je boeking kan je je stoel kiezen op de site voor de stoelreservatie.

 

Meer bagage

No stress als je je reiskoffer inpakt! Neem nu nóg meer bagage mee voor dezelfde prijs: 23 kg i.p.v. 20 kg.

Dit voordeel is optioneel. Je kan ruimbagage toevoegen tijdens je online boeking, bij je reisagent of per telefoon op het nummer 070 233 906.
Heb je Premium Service geboekt? Dan is deze ruimbagage reeds inbegrepen.

Opgelet: er zijn enkele uitzonderingen met betrekking tot het maximum toegelaten gewicht, namelijk voor:

 • Turkije: max. 6 kg handbagage + 20 kg ruimbagage
 • Tunesië met Tunisair: max. 8 kg handbagage + 20 kg ruimbagage
 • Malta: max. 10 kg handbagage + 20 kg ruimbagage

 

Gratis wijzigen

Tijdelijk First Minute voordeel

Tot 8 weken vóór vertrek kan je je First Minute vakantie gratis wijzigen. Vertrek een dag vroeger/later of vlieg naar een andere bestemming.
Dit voordeel is geldig volgens beschikbaarheid en onder voorwaarden, enkel voor First Minute boekingen. Geen gebruikelijke wijzigingskosten, enkel € 25 dossierkost per wijziging, wijziging aan dagprijs. Meer info en voorwaarden.

 

Vaste vluchturen

Wij garanderen jou geen vluchtwijzigingen want Brussels Airlines vliegt altijd op vaste uren.

Dankzij het nieuwe partnership met Brussels Airlines, worden zo goed als al onze vluchten rechtstreeks uitgevoerd en geniet je van gegarandeerde vluchturen voor deze vluchten.

 

Topservice made in Belgium

Meer dan 3000 medewerkers van Brussels Airlines staan tot jouw dienst op de luchthaven. Heb je een vraag of zoek je hulp? Spreek ze gerust aan. Het personeel van de Belgische luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines spreekt perfect Nederlands.

 

Vlieg rechtstreeks

Vlieg zo snel mogelijk naar je vakantiebestemming. Met ons verlies je geen kostbare vakantietijd aan nutteloze tussenstops. Maar liefst 95 % van onze vakantievluchten zijn rechtstreeks. Geen enkele vliegmaatschappij doet beter.

 

Zit comfortabel

Vakantie betekent ontspannen en daarom hechten wij belang aan jouw comfort ook op het vliegtuig. Plof neer in een comfortabele stoel met voldoende beenruimte.

 

Gratis digitale krant

Download gratis je favoriete krant. Kies uit een breed aanbod aan kranten en magazines om te lezen tijdens je vlucht. Volg de instructies tijdens je online check-in en ontvang een unieke code. Hiermee kan je op de dag van je vertrek je gratis krant downloaden op je toestel. Veel leesplezier!

 

Smullen aan boord

Op vluchten van Brussels Airlines heb je een ruime keuze aan drankjes, heerlijke snacks, Belgische frietjes en vers bereide maaltijden van The Foodmaker, een Belgisch bedrijf dat ultravers en gezond eten maakt met biologische en lokale seizoensproducten.
Bekijk het menu online of bij je reisagent en bestel aan boord aan democratische prijzen.

Heb je Premium Service geboekt? Dan geniet je van een heerlijke premium maaltijd en gratis alcoholische en niet-alcoholische drankjes aan boord.

 

Speciaal voor families

 • Breng het favoriete speelgoed van je oogappel mee
 • Kinderen ouder dan 2 jaar mogen een stuk van 12 kg handbagage én een klein extra item meenemen.
 • Supervlot inchecken
 • Inchecken doe je makkelijk aan onze speciale incheckbalie voor gezinnen, beschikbaar op Brussels Airport.
 • Krijg voorrang bij het instappen
 • Reis je met kinderen jonger dan 5 jaar? Dan krijg je voorrang bij het instappen.
 • Neem de buggy gratis mee
 • Het vervoer van opvouwbare kinderwagens/wandelwagens is gratis. De kinderwagens worden aan de check-in balie voorzien van een label, en tijdens de vlucht opgeborgen in de bagageruimte. Je mag de kinderwagen gebruiken tot aan de ingang van het vliegtuig, daarna plaatsen wij deze in de bagageruimte van het vliegtuig. Je kinderwagen krijg je meteen aan de uitgang van het vliegtuig terug.

Wil je zeker zijn dat de hele familie samenzit? Kies dan voor stoelreservatie en beslis zelf hoe jullie samenzitten! Je kan dit bijboeken vanaf € 12,49 per persoon per enkele reis. Meer info over de stoelreservatie.

 

Premium Service

Geniet van een superieure klantenervaring dankzij een snelle check-in, Fast Lane en toegang tot de exclusieve The Loft/The Suite lounges op Brussels Airport, trendy maaltijden en dranken aan boord, zitplaatsen vooraan, …
Dit voordeel is optioneel. Ontdek al wat onze Premium Service je te bieden heeft.