Contact
Hoe kunnen wij je helpen?

070 / 233 906 (€0,30 /min)
Ma-vrij: 8u-22u
Zat-zon: 9u30-22u
Feestdagen: 9u30-17u

x
?

Navigateur non supporté

Neckermann.be ne soutient pas cette version de votre navigateur. Afin de surfer plus facilement sur notre site nous vous recommandons de télécharger la dernière version du navigateur.Non, merci

 

Ik wil reizen naar:

Europa »


Mooie natuur, witte zandstranden, een rijke culturele geschiedenis, hippe steden en een verzameling aan culinaire tradities. Europa heeft ons heel veel te bieden, zowel dicht bij eigen land als verder, van het zwoele zuiden tot het strakke noorden. Laat je verrassen door ons eigen continent!


USA & Canada »


Je zal sowieso tijd en ogen te kort komen om dit grandioze continent te ontdekken. Droom gerust al van die epische roadtrip langs prachtige natuurparken via bekende en minder bekende routes. Zie je de typische motels en diners al voor je? En de pracht en praal van de Canadese natuur? Stadsmussen vinden hun gading in het hippe en culinaire Chicago of het betoverende en surreële Las Vegas. Zonder de Big Apple te vergeten.

Oceanië »


De woeste outback of de iconische bossen van Lord of the Rings? Great Barrier Reef of gigantische fjorden? Liever naar Sydney of toch maar naar Auckland? Kortom: Australië of Nieuw-Zeeland? Of gewoon beide? Adembenemende natuur, hippe steden, prachtige stranden en het ruisen van de oceaan. Oceanië belooft je een fantastische vakantie.


Azië »


Van het futuristische en glamoureuze Dubai, langs het grootse China tot aan een wirwar van tuktuks in de drukke straten van Vietnam, Azië is een verrassend en veelzijdig continent dat iedereen weet te bekoren en betoveren. Ontdek snel onze favoriete landen en plan je perfecte (rond)reis doorheen dit prachtige continent.

 

Latijns-Amerika & Caraïben »


Azuurblauw water, tropische wouden, bruisende steden, zwoele muziek en heerlijke cocktails. Latijns-Amerika heeft het allemaal. De Caraïben verwachten jou dan weer voor prachtige koraalriffen, reggae beats, creoolse gerechten, pikante salsa en parelwitte stranden. Klaar voor je exotische getaway?
 

Afrika »


Van de iconische piramiden van Gizeh tot aan de adembenemende Victoria watervallen langs het legendarische Serengeti National Park. Afrika prijkt terecht op het verlanglijstje van vele reizigers. Het is de ideale bestemming voor een relaxvakantie op een paradijselijk strand maar ook de perfecte uitvalsbasis om wilde dieren te spotten op safari.