Contact
Hoe kunnen wij je helpen?

070 / 233 906 (€0,30 /min)
Ma-vrij: 8u-22u
Zat-zon: 9u30-22u
Feestdagen: 9u30-17u

x
?

Navigateur non supporté

Neckermann.be ne soutient pas cette version de votre navigateur. Afin de surfer plus facilement sur notre site nous vous recommandons de télécharger la dernière version du navigateur.Non, merci

 

West-Europa

Soms moet je niet ver reizen om iets moois te zien. Speel toerist in eigen land en ontdek de charme en bezienswaardigheden dicht bij huis. Lekker uitwaaien aan de kust of herbronnen in onze Ardennen. Maak gezellige wandel- of fietstochten over de grens bij onze Noorder- en Zuiderburen.

Zuid-Europa

Hou je van strand, sportieve wateractiviteiten, zomerse cocktails op het terras, een goeie portie cultuur en shopping in de stad? Dan zijn deze bestemmingen je zeker en vast op het lijf geschreven. Hier vind je de mooiste Europese kuststeden.

Noord-Europa

Stomende geisers, spectaculaire watervallen, vissersdorpen, gletsjers, ... In het Noorden vind je landschappen en natuurgebieden die je nergens anders in de wereld ziet. De mooiste plekken in Scandinavië zijn bovendien heel divers. Van de fotogenieke Noorse fjorden tot de taiga in Fins Lapland, iedere regio heeft z’n eigen bijzonderheden.

Centraal-Europa

Keizerlijke architectuur en bezienswaardigheden, schatten uit de Renaissance en Barok,... Duik in de rijke geschiedenis van deze magnifieke, romantische steden: Van Praag tot Wenen langs de mooie Donau. Dit zijn ideale bestemmingen voor culturele reizen.

Oost-Europa

Ontdek de verrassende diversiteit van landschappen en bevolking van Oost-Europa. Van Georgië met zijn mooie berglandschappen van de Kaukasus aan de Zwarte Zee tot Rusland met zijn talrijke grote steden, waaronder het meest bezochte en kleurrijke Moscou.