Hotel San Francisco

Hotel San Francisco

Als je een reis wilt maken naar een van de meest toeristische plaatsen ter wereld, dan heb je ongetwijfeld San Francisco overwogen! De stad staat bekend om haar opvallende heuvels, aangename zomers en architecturale bezienswaardigheden die het stadsbeeld vormen. Tijdens een verblijf in de stad kan je deze en nog veel meer ontdekken, maar daarvoor moet je natuurlijk wel een goed hotel in San Francisco vinden!

Vind een hotel in San Francisco

San Francisco heeft een enorm aanbod aan bezienswaardigheden voor zowel culturele toeristen als kunst- en natuurliefhebbers. The San Francisco Zoo en Japanese Tea Garden brengen daarbij een beetje natuur in de anders drukke stad, terwijl Ghirardelli Square juist een stedelijke atmosfeer creëert. Het spreekt voor zich dat er heel wat hotels te vinden zijn nabij deze bezienswaardigheden: Stanford Court San Francisco en Calista Organic Hotel zijn twee van de beste die je er kan vinden.

De wijken van San Francisco

Twin Peaks: Twin Peaks is de buurt in San Francisco als je een prachtig uitzicht wilt hebben op de rest van de stad, vanaf de heuvels waar deze op is gebouwd.
North Beach: Sheraton Fisherman's Wharf Hotel en Marriott San Francisco zijn twee van de mooiste hotels in deze toeristische wijk.

Hotels in het centrum van San Francisco

Het centrum van de stad valt meteen op door de heuvelachtige straten, waarlangs de traditionele metro rijdt, alsook de opvallende mist die vaak in de binnenstad hangt. Sweden House Hotel en Layne Hotel zijn het overwegen waard als je tijdens je verblijf van comfort wilt genieten, net als Hotel Triton, dat zich nabij het centrale Union Square bevindt.

Goedkope hotels in San Francisco

Hoewel een toeristische stad als San Francisco natuurlijk luxueuze hotels heeft, zijn er ook goedkopere opties te vinden. Naast de lange reeks goedkope hostels die je in de binnenstad én de randgemeentes vindt, kan ook het Pacific Euro Hotel een comfortabele verblijfplaats betekenen. Los Prados Hotel en San Carlos Inn bevinden zich dan weer in de gemiddelde prijsklasse.

De beste restaurants

San Francisco kent naast een opvallende infrastructuur en heerlijke atmosfeer ook enkele unieke gerechten die je niet gemist mag hebben. Joe's special is bijvoorbeeld een heerlijk roerei met spinazie en verschillende kruiden, en cioppino is een gerecht op basis van zeedieren -en vruchten met een Italiaanse oorsprong. De crab louie salade is dan weer iets lichter, en ideaal als je tijdens zomer een hotel in San Francisco wil boeken.

Wat te doen in San Francisco

De Transamerica Pyramid

De Transamerica Pyramid

De Transamerica Piramide is een van de meest herkenbare én de hoogste wolkenkrabber van San Francisco.
Chinatown

Chinatown

Chinatown is een erg toeristische wijk in de stad, met meer dan 100.000 inwoners.
De Golden Gate Bridge

De Golden Gate Bridge

Deze lange hangbrug ligt over de Golden Gate zeestraat, in de opening van de Baai van San Francisco in de Stille Oceaan.
Het Exploratorium

Het Exploratorium

Dit museum voor kunst, menselijke waarneming en wetenschap is een van de belangrijkste van San Francisco.

Top Hotel Deals in San Francisco

Bekijk alle hotels in San Francisco
Bekijk alle hotels in San Francisco

Onze Hotel + Vluchtaanbiedingen naar San Francisco