Hotel Miami

Hotel Miami

Miami: welke toerist droomt er niet van om een van de mooiste steden van de Verenigde Staten te bezoeken, en te genieten van de heerlijke temperaturen? Als je een reis naar Miami hebt geboekt, dan kan je van een onvergetelijke reis spreken! Natuurlijk is de reis naar en terug van Miami slechts één deel van de organisatie: het is eveneens belangrijk om een degelijk hotel in Miami te boeken!

Vind een hotel in Miami

Miami staat vooral bekend vanwege de prachtige stranden die er te vinden zijn, waaronder Miami Beach. Daarbij kan je in de stad ook proeven van de typisch Amerikaans cultuur, met zijn metropolitaanse karakter. Dankzij hotels als W South Beach en Shore Club is het geen uitdaging meer om het moois dat deze Amerikaanse stad te bieden heeft te ontdekken.

De wijken van Miami

Coconut Grove: Hotels als Aloft Coral Gobles en Hotel St. Michel bewijzen dat deze wijk het bezoeken waard is.
Little Havana: Klein Havana is dé plaats waar je moet verblijven als je houdt van de fusie tussen Amerikaanse en Latino-culturen!

Hotels in het centrum van Miami

Ook in de gezellig drukke binnenstad is het echter de moeite waard om naar een goed hotel op zoek te gaan. SLS Lux Brickell is een van de meest luxueuze hotels in het centrum van Miami, maar ook Fontainebleau Miami Beach en vele andere kunnen aan dat lijstje toegevoegd worden. Daarbij zijn er eveneens heel wat winkelgelegenheden, restaurants en bars te vinden in de binnenstad – allemaal zaken die een last minute hotel in Miami boeken nog méér de moeite waard maken.

Goedkope hotels in Miami

Wil je voor een lager prijsje toch nog ten volle van de pracht en praal van Miami kunnen genieten? Dan hoef je niet verder te zoeken. Er zijn verscheidene hotels en hostels die voor een aangenaam prijskaartje toch veel comfort bieden, zoals Garden Inn of Homestead. Ook Best Studio Inn en Meridian Residence zijn twee voorbeelden van voordelig geprijsde hotels in de mooie stad.

De beste restaurants

Hoewel Miami een Amerikaanse stad is, wordt toch al snel duidelijk dat ook op culinair vlak heel wat culturen samenkomen. De Cubaanse gemeenschap is er bijvoorbeeld erg groot, waardoor je in de vele cafeetjes heel wat heerlijke cocktails kan krijgen. Visgerechten uit verscheidene Latijns-Amerikaans keukens zijn er schering en inslag op de menukaarten, dus dat garandeert heel wat nieuwe smaken tijdens je verblijf in Miami.

Wat te doen in Miami

De Everglades

De Everglades

Deze moeraslanden tussen Miami en de Atlantische Oceaan lokken talloze bezoekers. Vanop een bootje kan je de fauna en flora die zich in het moeras schuilhouden van dichtbij bewonderen.
De Villa Vizcaya

De Villa Vizcaya

Deze honderd jaar oude villa werd gebouwd door James Deering, en staat in Coconut Grove. Het is een prachtig voorbeeld van de Mediterranean Revival architecture.
Het Miami Seaquarium

Het Miami Seaquarium

Het grote aquarium in Miami is dé plaats voor toeristen die tropische zeedieren willen kunnen bewonderen tijdens hun verblijf.
Collins Avenue

Collins Avenue

Collins Avenue is een van de grootste winkelstraten van de stad. Jaarlijks komen ontelbaar veel toeristen af op de internationale winkels en het nabij gelegen strand.

Top Hotel Deals in Miami

Bekijk alle hotels in Miami
Bekijk alle hotels in Miami

Onze Hotel + Vluchtaanbiedingen naar Miami