Hotel Los Angeles

Hotel Los Angeles

Californië: een van de populairste regio's in de Verenigde Staten bij toeristen over de hele wereld! De bekende stad Los Angeles is daarbovenop ook nog eens een van de meest toeristische van het land, en eigenlijk voor elk soort toerist een perfecte reisbestemming. Heb je een reis naar deze stad gepland? Dan kan je er alleen maar bij baten om een comfortabel hotel in Los Angeles te zoeken.

Vind een hotel in Los Angeles

Los Angeles is een ware metropool die alles heeft wat je van een Amerikaanse stad zou verwachten: universiteiten, een uitgebreide strandcultuur, entertainment in de vorm van theaters als het Dolby Theatre, en musea zoals het J. Paul Getty Museum. Mr. C Beverly Hills en La Crysta Hotel zijn twee van de beste hotels in de stad, die je de kans geven om die in al haar pracht te ontdekken.

De wijken van Los Angeles

Beverly Hills: Deze wijk is natuurlijk erg bekend vanwege de vele celebrity's die er wonen, en lokt dan ook heel wat bezoekers.
Downtown Los Angeles: Het stadscentrum van Los Angeles is met zijn vele winkelcentra, restaurants en hotels als TheNomad Hotel zeker het bezoeken waard.

Hotels in het centrum van Los Angeles

Het stadscentrum van Los Angeles kenmerkt zich door verscheidene winkelcentra, restaurants, bars, cinema's en nog meer toeristische activiteiten. Het is dan ook de moeite waard om op zoek te gaan naar een centraal gelegen hotel. Mr. C Beverly Hills is een van de meest luxueuze hotels, net als het Bicycle Hotel en Casino. De metro- en buslijnen van de stad maken het daarbij erg eenvoudig om de randwijken van Los Angeles te ontdekken.

Goedkope hotels in Los Angeles

Hoewel Los Angeles zeker en vast een stad is met een luxueuze uitstraling wil dat niet zeggen dat er enkel peperdure hotels te vinden zijn. Motel 6 Los Angeles Norwalk is een goed voorbeeld van een voordelig geprijsd hostel, en Budget Inn bewijst met zijn naam alleen al dat je geld kan besparen.

De beste restaurants

Los Angeles is niet enkel een grote, maar ook een multiculturele stad – iets wat ook duidelijk wordt als je naar de plaatselijke keuken kijkt. Zo zijn cobsalad, lobster rolls en breakfast burrito's enkele van de populairste gerechten, waar zowel de plaatselijke bevolking als toeristen van genieten. Een reden te meer om toch nog last minute een hotel in Los Angeles te boeken in de buurt van een restaurant.

Wat te doen in Los Angeles

De US Bank Tower

De US Bank Tower

De in 1990 gebouwde wolkenkrabber ligt in het centrum van de stad, en is met zijn meer dan 300 meter hoogte het allerhoogste gebouw van de VS ten westen van Chicago.
De Walt Disney Concert Hall

De Walt Disney Concert Hall

Deze concerthal is vernoemd naar Walt Disney, en werd ontworpen door Frank Gehry - een van de bekendste Amerikaanse architecten.
De Chemosphere

De Chemosphere

Dit is een Modernistische octogonale villa, ontworpen door de architect John Lautner. Hij staat te pronken in Hollywood Hills.
Hollywood

Hollywood

Dit stadsdeel van Los Angeles werd in het midden van de 19e eeuw gesticht als onafhankelijk stad. Het is de woonplaats van veel hedendaagse acteurs en muzikanten.

Top Hotel Deals in Los Angeles

Bekijk alle hotels in Los Angeles
Bekijk alle hotels in Los Angeles

Onze Hotel + Vluchtaanbiedingen naar Los Angeles