Hotel Dubai

Hotel Dubai

Het Midden-Oosten herbergt ongetwijfeld een enorme schat aan cultuur en geschiedenis, en wordt dan ook steeds populairder als vakantiebestemming bij Europese toeristen. Dubai is een van die steden die je als bezoeker gewoon gezien moet hebben, en je kan je dus zeker aan een adembenemende reis verwachten als je een reis naar deze stad hebt geboekt. Maar kiezen voor een degelijk hotel kan je helpen om nog méér uit je verblijf te halen.

Vind een hotel in Dubai

Dubai is een enorm diverse stad die voor elk soort toerist wat in petto heeft. Van grote stranden als Marina Beach tot Golfresorts en regionale parken, het zijn allemaal bezienswaardigheden die je nog beter kan ontdekken als je kiest voor een hotel. Jumeirah Creekside Hotel en Rove Downtown Dubai zijn slechts enkele voorbeelden van hotels die je vlak bij indrukwekkende bezienswaardigheden als de Burj Kalifa brengen.

De wijken van Dubai

Goud-Souk: Deze pittoreske wijk met gezellige kraampjes en heuse galerijen brengt elke toerist meteen in vervoering tijdens een verblijf in de stad.
Dubai Creek: Het havengebied van de stad (met hotels als Park Hyatt Dubai) is een van de mooiste wijken van Dubai.

Hotels in het centrum van Dubai

Dubai is een grote stad, en het kan dan ook de moeite waard zijn om te gaan voor een centraal gelegen hotel, vooral als je je volledig in de plaatselijke atmosfeer wilt onderdompelen. Four Points en Bonnington Jumeirah Lakes Towers zijn goede voorbeelden van hotels die in het centrum liggen, en dus een goede optie zijn voor gezinnen en jonge koppels die tijdens hun reis de gezellige drukte van de stad willen opzoeken.

Goedkope hotels in Dubai

Ondanks het metropolitaanse karakter van de stad zijn er toch ook heel wat interessant geprijsde hotels te vinden. Je vindt er ongetwijfeld een aantal verblijfplaatsen die ondanks een lage prijs toch comfort bieden. Auris Inn Al Muhanna Hotel is daar een goed voorbeeld van, net als Ibis Deira City Centre, die tot de goedkoopste van de stad behoren maar toch precies de luxe bieden die je van een hotel in Dubai zou verwachten.

De beste restaurants

Net zoals Dubai erg divers is qua bezienswaardigheden en toeristische trekpleisters zijn er ook heel wat culinaire verrassingen te ontdekken. Gerechten als een gyros van kuiken met een frisse salade en kibbeh van vis met sinaasappel en pijnboompitten geven je als toerist de kans om de unieke smaken van het Midden-Oosten eigenhandig te ontdekken.

Wat te doen in Dubai

Al Fahidi Fort

Al Fahidi Fort

Dit fort is een onderdeel van het Dubai Museum, dat gebouwd werd in verschillende periodes. De oudste toren stamt uit de achttiende eeuw.
Jumeirah

Jumeirah

Dit residentieel gebied aan de kust van Dubai bestaat uit exclusieve privéwoningen.
Burj Khalifa

Burj Khalifa

Deze enorme wolkenkrabber werd in 2007 afgewerkt en kreeg toen de titel 'hoogste gebouw ter wereld'.
Palm Jumeirah

Palm Jumeirah

Palm Jumeirah is een kunstmatig aangelegde archipel in het zuiden van Jumeirah Beach. Het werd door middel van heuse baggerwerken aangelegd en heeft de vorm van een palmboom met zestien vertakkingen.

Top Hotel Deals in Dubai

Bekijk alle hotels in Dubai
Bekijk alle hotels in Dubai

Onze Hotel + Vluchtaanbiedingen naar Dubai