Hotel Londen

Hotel Londen

Heb je Londen uitgekozen als favoriete vakantiebestemming dit jaar, en wil je er een onvergetelijke reis van maken? Dan is het misschien geen slecht idee om een hotel in Londen te zoeken dat aan al je verwachtingen voldoet qua comfort, prijs, ligging en nog veel meer! Wat je ook precies wil doen tijdens je verblijf in de enorme metropool, dankzij een last minute hotel Londen kan je er meer uit halen!

Vind een hotel in Londen

De cultuur, geschiedenis en het toerisme zijn in een stad als Londen natuurlijk erg uitgebreid, dus een verblijf in de stad is zeker en vast een goed idee als je nieuwe ervaringen wilt opdoen. Natuurlijk is het wel belangrijk dat je een houvast hebt tijdens je vakantie, en dat is wat een hotel in Londen je kan bieden. De Tower of Londen bezoeken wordt bijvoorbeeld eenvoudiger als je kiest voor het Grange City Hotel!

De wijken van Londen

Southwark: Southwark is als het ware het zakelijke gedeelte van de stad, waar je heel wat moderne en luxe hotels kan vinden – waaronder Marlin Empire Square – met een prachtig zicht op The Shard. The City Of London: Het centrum van de prachtige stad, ook wel de City of London genaamd, is dé plaats voor muzikaal entertainment, gezellige terrasjes en een levendige atmosfeer. Die kan je nog beter proeven dankzij hotels als Cheval Three Quays.

Hotels in het centrum van Londen

Niets zo aangenaam en gemakkelijk als een hotel dat in het centrum van de stad ligt – zeker als het gaat om zo'n belangrijke metropool als Londen. De kern van de stad omvat oneindig veel opties voor elk soort toerist, en een goede afweging maken is dan ook belangrijk. Het Grange St.Paul's hotel ligt bijvoorbeeld vlak bij de St. Paul's Cathedral.

Goedkope hotels in Londen

Een hotel is dan wel een zekere luxe en je verwacht er natuurlijk een bepaalde mate van comfort van. Dat wil echter niet zeggen dat je er altijd veel geld voor moet betalen. Londen kent heel wat aangename all-in hotels die daarbij ook een aangenaam prijskaartje hebben. The Bexleyheath Mariott Hotel en het Garden View Hotel zijn goede voorbeelden.

De beste restaurants

Tijdens je verblijf in de stad is het de moeite waard te zoeken naar de leukste restaurantjes, want enkele Britse gerechten zijn écht het vermelden waard. Zo zijn bacon and eggs natuurlijk onmisbaar op het lijstje, net zoals de zogenaamde jacket potatoes.

Wat te doen in Londen

De Tower of London

De Tower of London

De Tower of Londen wordt ook wel gewoon de Tower genoemd en is een enorm bouwcomplex in Londen aan de Theems. De toren heeft doorheen de eeuwen dienstgedaan als paleis, fort, gevangenis van de staat, garnizoen, arsenaal en museum.
The Palace of Whitehall

The Palace of Whitehall

Dit paleis fungeerde van het midden van de 16e eeuw tot het einde van de 17e eeuw als verblijfplaats van de Engelse koningen. Voor de grote brand die het gebouw verwoestte, was het het grootste paleis ter wereld, met meer dan 1500 vertrekken in totaal.
Hyde Park

Hyde Park

Dit enorme park in het midden van de stad was in de 16e eeuw privé jachtgebied van Hendrik VIII, en daarvoor behoorde het tot Westminster Abbey. Het park is een van de vele Royal Parks of London en hoewel het publiek toegankelijk is, is het eigendom van de koninklijke familie.
The Big Ben

The Big Ben

De grote klok van het Palace of Westminster heeft als bijnaam Big Ben, en is zowel slagklok als luidklok. Daarbij is het een van de zwaarste klokken ter wereld en werd hij zo genoemd naar zijn ontwerper Benjamin Hall.

Top Hotel Deals in Londen

Bekijk alle hotels in Londen
Bekijk alle hotels in Londen

Onze Hotel + Vluchtaanbiedingen naar Londen