Hotel Phuket

Hotel Phuket

Als je een onvergetelijke reis wilt maken naar een van de mooiste steden in Thailand, dan heb je ongetwijfeld Phuket overwogen. Eenmaal je beslist hebt om naar de hoofdstad van het gelijknamige eiland te reizen, is het natuurlijk nog een kwestie van een goed hotel in Phuket vinden. De unieke samensmelting van culturen maakt deze stad een van de beste reisbestemmingen voor wie houdt van een verrassing. Beschik je over het juiste hotel, dan kan je natuurlijk nog meer halen uit je reis.

Vind een hotel in Phuket

Een van de belangrijkste redenen waarom Phuket zo populair is als reisbestemming is de duidelijke overlapping van de Portugese en de Thaise culturen. De meeste bezienswaardigheden dragen echter bij aan de oosterse indruk van de stad, waaronder de Tempel van Cgalong en de Banglastraat. De stad kent vele hotels die bezoekers de kans geven om zelf op ontdekkingsreis te gaan: Paresa Resort Phuket en Banyan Tree Phuket zijn bijvoorbeeld prachtige hotels.

De wijken van Phuket

Strand van Khuk Khak: Dit langgerekte strand is een van de meest exotische van het eiland Phuket.
Bang Wan: Tree Top River Huts en The Royal Bamboo Lodge zijn twee van de populairste verblijfplaatsen in deze streek op Phuket.

Hotels in het centrum van Phuket

Het centrum van de stad Phuket is pas écht het bezoeken waard als je van unieke decors houdt. Naast koloniale Portugese gebouwen vind je er ook traditionele Chinese architectuur en monumenten. Villa Zolitude Resort & Spa alsook The Pago Design Hotel Phuket behoren tot de meest luxueuze hotels die je in de binnenstad van Phuket kan vinden.

Goedkope hotels in Phuket

Hoewel je bij een prachtige stad op een tropisch eiland ver van huis misschien denkt aan dure prijzen en extravagante hotels zijn er ook heel wat goedkopere opties. Bauman Residence en Coconut Corner behoren tot de voordeligste van het eiland, maar dompelen je wel meteen onder in de exotische atmosfeer die je tijdens een reis naar Thailand verwacht. Zeker en vast genoeg keuze als je op zoek bent naar een verblijfplaats die je in staat stelt om te besparen.

De beste restaurants

De Thaise keuken heeft al ongetwijfeld naam gemaakt in het westen, maar toch hebben de plaatselijke gerechten iets aparts. Wokgerechten, rijst, noedels en nog veel meer typisch Aziatische maaltijden kan je er in de vele lokale restaurants vinden. Ook zijn er natuurlijk internationale keukens te ontdekken. Voor elke bezoeker wat wils dus!

Wat te doen in Phuket

De Phi Phi-eilanden

De Phi Phi-eilanden

Deze zes eilanden zijn deel van de Krabi-provincie in Thailand, op de overgang van de Andamanse Zee en de Phuketzee.
Wat Chalong

Wat Chalong

Wat Chalong is een van de grootste en belangrijkste boeddhistische tempels van Thailand.
The Big Buddha of Phuket

The Big Buddha of Phuket

Dit beeld staat op de top van een grote berg nabij Phuket-stad. Het is ruim 45 meter hoog en is afgewerkt met prachtig wit marmer.
De Phang Nga Baai

De Phang Nga Baai

Deze baai herbergt prachtige fauna en flora, en valt vooral op door de scherpe rotsen die plots uit de zee op te lijken rijzen. De baai is al vaak gebruikt geweest als decor voor verscheidene films.

Top Hotel Deals in Phuket

Bekijk alle hotels in Phuket
Bekijk alle hotels in Phuket

Onze Hotel + Vluchtaanbiedingen naar Phuket