Hotel Bangkok

Hotel Bangkok

Thailand, een van de mooiste landen van Azië én van de wereld, is pas echt een vakantie waard als je op zoek bent naar prachtige natuurtaferelen en een indrukwekkende cultuur en geschiedenis. De hoofdstad van het land, Bangkok, is aan de ene kant een van de meest toeristische van de Aziatische wereld, maar langs de andere kant zijn de traditionele cultuur nog heel goed bewaard gebleven. En dat merk je meteen tijdens je verblijf als je een hotel in Bangkok boekt.

Vind een hotel in Bangkok

Van de Temple of the Emerald Buddha tot het Vimanmekpaleis en het Nationaal Museum van Bangkok, er komt geen einde aan de vele bezienswaardigheden. Hoewel de stad voorheen niet bepaald een toeristische trekpleister was, heeft ze zich tegenwoordig ontwikkeld tot een van de populairste steden van de wereld. Hotels als La Résidence Bangkok en L'Hôtel Bangkok zijn een greep uit de vele hotels die je er vindt, nabij enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden.

De wijken van Bangkok

Phra Nakhon: V Varee Bangkok en D&D Inn zijn twee hotels die je in deze buurt vindt.
Dusit: Deze wijk is dankzij de aanwezigheid van het Koninklijk Paleis en Wat Pho een van de populairste bij toeristen.

Hotels in het centrum van Bangkok

Het centrum van Bangkok is al lang niet meer wat het is geweest. Het is veel touristischer en er valt meer te beleven dan pakweg 20 jaar geleden. De vele hotels die er staan zijn daar het bewijs van. Red Planet Bangkok Surawong en Centre Point Pratunam behoren tot de meest luxueuze en bekendste hotels in de binnenstad, vanwaar je de pracht van Bangkok eigenhandig kan ontdekken.

Goedkope hotels in Bangkok

Ondanks het uiterst toeristische karakter van de stad zijn er toch ook heel wat goedkopere hotels te vinden. The Mini R Ratchada Hotel en Raining Outside zijn twee perfecte voorbeelden van centraal gelegen hotels die je voor een laag prijskaartje kan boeken. Toch garanderen ze comfort en een goede service, wat natuurlijk ook belangrijk is tijdens je vakantie.

De beste restaurants

Veel lokale gerechten van Bangkok zijn razend populair bij toeristen, en je kan deze er dan ook in de restaurants vinden. Pad Thai, een soort van gebakken noedels, som tam, een salade op basis van papaja, en de typische Thaise groene curry, het zijn slechts enkele van de belangrijkste gerechten waar je tijdens je verblijf van kan genieten. En dat maakt je reis de moeite waard.

Wat te doen in Bangkok

Het Koninklijk Paleis

Het Koninklijk Paleis

De Phra Borom Maha Ratcha Wang, of het Koninklijk Paleis, is een omwald gebouwencomplex dat vanaf het einde van de 18e eeuw fungeerde als koninklijke verblijfplaats.
Het Nationaal Museum

Het Nationaal Museum

Het museum in Bangkok omvat een van de grootste collecties Zuid-Aziatische kunst. Het gebouw bestaat uit twee delen: de Buddhaisawan-kapel en het Wang Na-paleis uit de 18e eeuw.
Het Vimanmek paleis

Het Vimanmek paleis

Dit is het voormalige paleis van de koning in het centrum van de stad.
Wat Pho

Wat Pho

De Tempel van de Liggende Buddha is een van de bekendste Boeddhistische tempels in Bangkok.

Top Hotel Deals in Bangkok

Bekijk alle hotels in Bangkok
Bekijk alle hotels in Bangkok

Onze Hotel + Vluchtaanbiedingen naar Bangkok